Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eSterownik.pl Problem przy wejściu na podgląd sterownika Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Tommyle
![]() |
Nie można wejść :Błąd systemu
Błąd 0x03 |
|||
|
||||
pablo
![]() |
Panowiebdalej nie dziala "blad systemu
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
||||
|
||||
pablo
![]() |
Panowiebdalej nie dziala "blad systemu
|
|||
|
||||
ven
![]() |
Po wejściu na sterownik naciśnij F5 to zadziała, pracujemy nad tym problemem.
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
pablo napisał » 2017-01-11 14:13 Panowiebdalej nie dziala "blad systemu Już powinno być lepiej - chwila ładowania i schemat się pojawi |
|||
|
||||
Tommyle
![]() |
Działa
|
|||
|
||||
kastyk
![]() |
||||
|
||||
pershing83
![]() |
u mnie dziala czesciowo ale nie przyjmuje sterownik zmian , musialem schodzic do podziemia i zmieniac recznie.
Nie działa tez programator tygodniowy w obwodach CO mianowicie gdy wchodze to wywala blad i nic nie moge pozmieniac taki blad: Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /var/www/pl.esterownik.cs1/modules/settings/get_settings.php on line 546 to samo pojawia sie na kazdym innym programatorze tygodniowym.! Panowie pytanie co zrobic zeby udostepnic statystyki sterownika publicznie, ile razy to zmieniam w danych podstawowych i stawiam fajkę koło tej opcji to zawsze jak tam wracam z innego menu to znacznik znika, dodam ze robi sie opcja "zapisz" ale ciagle jest to samo. |
|||
|
||||
papiex
![]() |
||||
|
||||
sq9tbu
![]() |
Problem z SSL aplikacja. Nie można się zalogować.
|
|||
|
||||
Tommyle
![]() |
Nie mogę dodać zasypu.
Dopiero ręcznie na konsoli w piwnicy się udało |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
pershing83 napisał » 2017-01-11 17:29 u mnie dziala czesciowo ale nie przyjmuje sterownik zmian , musialem schodzic do podziemia i zmieniac recznie. Nie działa tez programator tygodniowy w obwodach CO mianowicie gdy wchodze to wywala blad i nic nie moge pozmieniac taki blad: Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /var/www/pl.esterownik.cs1/modules/settings/get_settings.php on line 546 to samo pojawia sie na kazdym innym programatorze tygodniowym.! Już powinno działać. pershing83 napisał » 2017-01-11 17:29 Panowie pytanie co zrobic zeby udostepnic statystyki sterownika publicznie, ile razy to zmieniam w danych podstawowych i stawiam fajkę koło tej opcji to zawsze jak tam wracam z innego menu to znacznik znika, dodam ze robi sie opcja "zapisz" ale ciagle jest to samo. W sterownikach 3.5 statystyki są publiczne i dostępne jeżeli sterownik jest publiczny. Zaznaczanie ptaszka oraz ikonka nie ma wpływu na widoczność statystyk. |
|||
|
||||
pablo
![]() |
Błąd podczas zapisu parametrów: out_of_range -> taki błąd jak chcę uzupełnić paliwo i statystyki spalania padły
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Tommyle napisał » 2017-01-11 21:43 Nie mogę dodać zasypu. Dopiero ręcznie na konsoli w piwnicy się udało Już też powinno działać |
|||
|
||||
pablo
![]() |
Przemek
![]() ![]() |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
To tylko początek - jutro dalsze prace będą miały miejsce - mam nadzieję, że mniej uciążliwe.
Pamiętajcie proszę tylko że robimy to głównie po to żeby platforma działała płynnie. |
|||
|
||||
tadeusz_perzyna
![]() |
Witajcie,
Od wczoraj nie jestem w stanie zmienic trybu pracy pieca przez platforme. Na schemacie wogole nie pojawiaja sie kontrolki, a "Ustawienia/Tryb Pracy" w nieskonczonosc kreci sie trybik i brak mozliwosci edycji. Po kliknieciu trybika wyskakuje popup "Brak uprawnien". Fatalnie sie zlozylo, bo akurat jestem poza domem i nie moge grzebac przy sterowniku :(:( Kiedy jest szansa ze zacznie to dzialac poprawnie? Pozdrawiam |
|||
|
||||
kastyk
![]() |
U mnie tryb pracy "Automatyczny/Reczny" już można zmienić. Dzięki!
|
|||
|
||||
radant
![]() |
Część, u mnie występuje problem przy przypisywaniu czujników z pokojów pod czujnik zewnętrzny i wewnętrzny. Tak jak wyżej komunikat brak dostępu. To nie narzekanie tylko feedback
![]() |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||