W dniu 26 maja (wtorek) będą niedostępne schematy dla urządzeń w wersji 3.5. Prace związane będą z aktualizacją serwisu eSterownik
Niedługo również zostanie wyłączona synchronizacja danych do wykresów oraz statystyk. Dane będą zsynchronizowane po zakończeniu prac.
Forum  eSterownik.pl  Problem przy wejściu na podgląd sterownika Subskrybuj
First pagePrevious page2 / 4Next pageLast page
2017-01-11 14:06
  Tommyle Posts: 127 Ostrzeżenie: 0
Nie można wejść :Błąd systemu

Błąd 0x03
2017-01-11 14:08
  pablo Posts: 517 Ostrzeżenie: 0
Panowiebdalej nie dziala "blad systemu
2017-01-11 14:12
  PrzemekP Posts: 963 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Tommyle napisał » 2017-01-11 14:06
Nie można wejść :Błąd systemu
Błąd 0x03

pablo napisał » 2017-01-11 14:08
Panowiebdalej nie dziala "blad systemu


To jeszcze chwilę potrwa - wystarczy odświeżyć i powinno zadziałać - do następnego razu
2017-01-11 14:13
  pablo Posts: 517 Ostrzeżenie: 0
Panowiebdalej nie dziala "blad systemu
2017-01-11 14:15
  ven Posts: 608 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Po wejściu na sterownik naciśnij F5 to zadziała, pracujemy nad tym problemem.
2017-01-11 14:18
  PrzemekP Posts: 963 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
pablo napisał » 2017-01-11 14:13
Panowiebdalej nie dziala "blad systemu

Już powinno być lepiej - chwila ładowania i schemat się pojawi
2017-01-11 14:18
  Tommyle Posts: 127 Ostrzeżenie: 0
Działa
2017-01-11 17:10
  kastyk Posts: 29 Ostrzeżenie: 0
Po kliknięciu na schemacie pola "Tryb pracy" nie ma możliwości przełączenia pomiędzy "Automatyczny/Ręczny".
F5 nie pomaga.

dodane 2017-01-11 17:10
2017-01-11 17:29
  pershing83 Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
u mnie dziala czesciowo ale nie przyjmuje sterownik zmian , musialem schodzic do podziemia i zmieniac recznie.
Nie działa tez programator tygodniowy w obwodach CO mianowicie gdy wchodze to wywala blad i nic nie moge pozmieniac taki blad:
Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /var/www/pl.esterownik.cs1/modules/settings/get_settings.php on line 546


to samo pojawia sie na kazdym innym programatorze tygodniowym.!


Panowie pytanie co zrobic zeby udostepnic statystyki sterownika publicznie, ile razy  to zmieniam w danych podstawowych i stawiam fajkę koło tej opcji to zawsze jak tam wracam z innego menu to znacznik znika, dodam ze robi sie opcja "zapisz" ale ciagle jest to samo.
2017-01-11 19:55
  papiex Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Nie jestem w stanie zmienic trybu z recznego na automatyczny. Po kliknieciu na schemacie w tryb jest cos takiego  :
2017-01-11 20:17
  sq9tbu Posts: 1172 Ostrzeżenie: 0
Problem z SSL aplikacja. Nie można się zalogować.
2017-01-11 21:43
  Tommyle Posts: 127 Ostrzeżenie: 0
Nie mogę dodać zasypu.
Dopiero ręcznie na konsoli w piwnicy się udało
2017-01-11 21:47
  PrzemekP Posts: 963 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
pershing83 napisał » 2017-01-11 17:29
u mnie dziala czesciowo ale nie przyjmuje sterownik zmian , musialem schodzic do podziemia i zmieniac recznie.
Nie działa tez programator tygodniowy w obwodach CO mianowicie gdy wchodze to wywala blad i nic nie moge pozmieniac taki blad:
Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /var/www/pl.esterownik.cs1/modules/settings/get_settings.php on line 546


to samo pojawia sie na kazdym innym programatorze tygodniowym.!

Już powinno działać. 
pershing83 napisał » 2017-01-11 17:29


Panowie pytanie co zrobic zeby udostepnic statystyki sterownika publicznie, ile razy  to zmieniam w danych podstawowych i stawiam fajkę koło tej opcji to zawsze jak tam wracam z innego menu to znacznik znika, dodam ze robi sie opcja "zapisz" ale ciagle jest to samo.

W sterownikach 3.5 statystyki są publiczne i dostępne jeżeli sterownik jest publiczny. Zaznaczanie ptaszka oraz ikonka nie ma wpływu na widoczność statystyk.
2017-01-11 21:52
  pablo Posts: 517 Ostrzeżenie: 0
Błąd podczas zapisu parametrów: out_of_range -> taki błąd jak chcę uzupełnić paliwo i statystyki spalania padły
2017-01-11 22:01
  PrzemekP Posts: 963 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Tommyle napisał » 2017-01-11 21:43
Nie mogę dodać zasypu.
Dopiero ręcznie na konsoli w piwnicy się udało

Już też powinno działać
2017-01-11 22:02
  pablo Posts: 517 Ostrzeżenie: 0
Przemek
2017-01-11 22:09
  PrzemekP Posts: 963 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
To tylko początek - jutro dalsze prace będą miały miejsce - mam nadzieję, że mniej uciążliwe.
Pamiętajcie proszę tylko że robimy to głównie po to żeby platforma działała płynnie.
2017-01-12 08:30
  tadeusz_perzyna Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Witajcie,
Od wczoraj nie jestem w stanie zmienic trybu pracy pieca przez platforme. Na schemacie wogole nie pojawiaja sie kontrolki, a "Ustawienia/Tryb Pracy" w nieskonczonosc kreci sie trybik i brak mozliwosci edycji. Po kliknieciu trybika wyskakuje popup "Brak uprawnien". Fatalnie sie zlozylo, bo akurat jestem poza domem i nie moge grzebac przy sterowniku :(:(  Kiedy jest szansa ze zacznie to dzialac poprawnie? Pozdrawiam
2017-01-12 11:20
  kastyk Posts: 29 Ostrzeżenie: 0
U mnie tryb pracy "Automatyczny/Reczny" już można zmienić. Dzięki!
2017-01-14 19:50
  radant Posts: 6 Ostrzeżenie: 0
Część, u mnie występuje problem przy przypisywaniu czujników z pokojów pod czujnik zewnętrzny i wewnętrzny. Tak jak wyżej komunikat brak dostępu. To nie narzekanie tylko feedback

First pagePrevious page2 / 4Next pageLast page
Users on-line: halli