Forum eSterownik.pl Problem przy wejściu na podgląd sterownika Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Tommyle
|
Nie można wejść :Błąd systemu
Błąd 0x03 |
|||
|
||||
pablo
|
Panowiebdalej nie dziala "blad systemu
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
||||
|
||||
pablo
|
Panowiebdalej nie dziala "blad systemu
|
|||
|
||||
ven
|
Po wejściu na sterownik naciśnij F5 to zadziała, pracujemy nad tym problemem.
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
pablo napisał » 2017-01-11 14:13 Panowiebdalej nie dziala "blad systemu Już powinno być lepiej - chwila ładowania i schemat się pojawi |
|||
|
||||
Tommyle
|
Działa
|
|||
|
||||
kastyk
|
||||
|
||||
pershing83
|
u mnie dziala czesciowo ale nie przyjmuje sterownik zmian , musialem schodzic do podziemia i zmieniac recznie.
Nie działa tez programator tygodniowy w obwodach CO mianowicie gdy wchodze to wywala blad i nic nie moge pozmieniac taki blad: Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /var/www/pl.esterownik.cs1/modules/settings/get_settings.php on line 546 to samo pojawia sie na kazdym innym programatorze tygodniowym.! Panowie pytanie co zrobic zeby udostepnic statystyki sterownika publicznie, ile razy to zmieniam w danych podstawowych i stawiam fajkę koło tej opcji to zawsze jak tam wracam z innego menu to znacznik znika, dodam ze robi sie opcja "zapisz" ale ciagle jest to samo. |
|||
|
||||
papiex
|
||||
|
||||
sq9tbu
|
Problem z SSL aplikacja. Nie można się zalogować.
|
|||
|
||||
Tommyle
|
Nie mogę dodać zasypu.
Dopiero ręcznie na konsoli w piwnicy się udało |
|||
|
||||
PrzemekP
|
pershing83 napisał » 2017-01-11 17:29 u mnie dziala czesciowo ale nie przyjmuje sterownik zmian , musialem schodzic do podziemia i zmieniac recznie. Nie działa tez programator tygodniowy w obwodach CO mianowicie gdy wchodze to wywala blad i nic nie moge pozmieniac taki blad: Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /var/www/pl.esterownik.cs1/modules/settings/get_settings.php on line 546 to samo pojawia sie na kazdym innym programatorze tygodniowym.! Już powinno działać. pershing83 napisał » 2017-01-11 17:29 Panowie pytanie co zrobic zeby udostepnic statystyki sterownika publicznie, ile razy to zmieniam w danych podstawowych i stawiam fajkę koło tej opcji to zawsze jak tam wracam z innego menu to znacznik znika, dodam ze robi sie opcja "zapisz" ale ciagle jest to samo. W sterownikach 3.5 statystyki są publiczne i dostępne jeżeli sterownik jest publiczny. Zaznaczanie ptaszka oraz ikonka nie ma wpływu na widoczność statystyk. |
|||
|
||||
pablo
|
Błąd podczas zapisu parametrów: out_of_range -> taki błąd jak chcę uzupełnić paliwo i statystyki spalania padły
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Tommyle napisał » 2017-01-11 21:43 Nie mogę dodać zasypu. Dopiero ręcznie na konsoli w piwnicy się udało Już też powinno działać |
|||
|
||||
pablo
|
Przemek
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
To tylko początek - jutro dalsze prace będą miały miejsce - mam nadzieję, że mniej uciążliwe.
Pamiętajcie proszę tylko że robimy to głównie po to żeby platforma działała płynnie. |
|||
|
||||
tadeusz_perzyna
|
Witajcie,
Od wczoraj nie jestem w stanie zmienic trybu pracy pieca przez platforme. Na schemacie wogole nie pojawiaja sie kontrolki, a "Ustawienia/Tryb Pracy" w nieskonczonosc kreci sie trybik i brak mozliwosci edycji. Po kliknieciu trybika wyskakuje popup "Brak uprawnien". Fatalnie sie zlozylo, bo akurat jestem poza domem i nie moge grzebac przy sterowniku :(:( Kiedy jest szansa ze zacznie to dzialac poprawnie? Pozdrawiam |
|||
|
||||
kastyk
|
U mnie tryb pracy "Automatyczny/Reczny" już można zmienić. Dzięki!
|
|||
|
||||
radant
|
Część, u mnie występuje problem przy przypisywaniu czujników z pokojów pod czujnik zewnętrzny i wewnętrzny. Tak jak wyżej komunikat brak dostępu. To nie narzekanie tylko feedback
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||