Forum  Aplikacje mobilne  Problem z aplikacją na androida Subskrybuj
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 2Następna stronaOstatnia strona
2017-01-09 17:22
  raf1 Posty: 87 Ostrzeżenie: 0
Witam,
Ostatnio mam problem z ta aplikacja objawiający się tym, że w przypadku kiedy wystąpi alarm "wygaszenie kotła" nie mozna go potwierdzić a aplikacja cały czas to sygnalizuje. dodam że jest to trochę wk.....Natomiast normalnie można skasować alarm przez stronę. Proszę o info. w tej sprawie
2017-01-09 18:26
  starplus Posty: 521 Ostrzeżenie: 0
Ten problem to niewielki problem, ES niestety już nie wspiera starszych wersji sterowników. Ja przykładowo wcale nie mam połączenia przez platformę na tablecie i telefonie, ponieważ mam starszego androida 2.3.5 i certyfikaty blokują dostęp do platformy.Było dobrze do dnia kiedy obowiązywał stary certyfikat. Były obietnice poprawy ze strony ES, ale na rozmowie telefonicznej siękonczyło.
2017-01-10 10:45
  ven Posty: 578 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
starplus napisał » 2017-01-09 18:26
Ten problem to niewielki problem, ES niestety już nie wspiera starszych wersji sterowników. Ja przykładowo wcale nie mam połączenia przez platformę na tablecie i telefonie, ponieważ mam starszego androida 2.3.5 i certyfikaty blokują dostęp do platformy.Było dobrze do dnia kiedy obowiązywał stary certyfikat. Były obietnice poprawy ze strony ES, ale na rozmowie telefonicznej siękonczyło.



To nie my nie wspieramy starych telefonów tylko ich producenci. Nie mamy żadnego wpływu na to że stare Androidy nie wspierają certyfikatów zabezpieczeń. Dlatego już dawno pojawiła się opcja w aplikacji aby wyłączyć połączenie szyfrowane.
dodane 2017-01-10 10:45
raf1 napisał » 2017-01-09 17:22
Witam,
Ostatnio mam problem z ta aplikacja objawiający się tym, że w przypadku kiedy wystąpi alarm "wygaszenie kotła" nie mozna go potwierdzić a aplikacja cały czas to sygnalizuje. dodam że jest to trochę wk.....Natomiast normalnie można skasować alarm przez stronę. Proszę o info. w tej sprawie

Rzeczywiście nie można potwierdzać alarmów. Już jest to poprawione proszę sprawdź tą aplikację:


https://esterownik.pl/download/eSterownikMobile.apk
2017-01-11 18:09
  sq9tbu Posty: 688 Ostrzeżenie: 0
Nie wyświetla mi się plan.
Jest białe tło. Reszta chodzi.
2017-01-11 22:23
  lucek1974 Posty: 3 Ostrzeżenie: 0
Mi  też dzisiaj od rana nie wyświetla się plan i jest białe tło.. Jak to naprawić?
2017-01-12 09:37
  ven Posty: 578 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Na czym polega problem ?
2017-01-12 10:47
  lucek1974 Posty: 3 Ostrzeżenie: 0
Po wejściu w Ecoal Mobile działają wszystkie funkcje oprócz Planu - gdy się w nią wchodzi wyświetla się biały pusty ekran zamiast podglądu kotła, temperatur itd.

dodane 2017-01-12 10:47Do wczoraj rano działało bez problemu.
2017-01-12 11:37
  Miro Posty: 10 Ostrzeżenie: 0
Witam, po aktualizacji wczorajszej aplikacji problem z wejściem na parametry użytkownika i zaawansowane parametry użytkownika. Android 6.0. co mam zrobić ?
2017-01-12 11:41
  ven Posty: 578 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Jaki telefon ?
2017-01-12 11:53
  australopito Posty: 46 Ostrzeżenie: 0
Mam Motorolę G3 i Androida 6.01. W aplikacji mobilnej nie wyswietla mi sie od 2 dni Plan. Innych niedomagania nie zauwazylem. Wcześniej wszystko bylo ok. Czy można to jakos poprawic
2017-01-12 11:55
  ven Posty: 578 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Miro o jakiej aplikacji piszesz ? Bo australopito to chyba o aplikacji dla sterowników 3.5. Nad działaniem planu już pracujemy.
2017-01-12 12:07
  Miro Posty: 10 Ostrzeżenie: 0
Ziołami note 4. Aplikacja mobilna na sterownik2.4
dodane 2017-01-12 12:07Xoiami note 4 przepraszam
2017-01-12 12:14
  australopito Posty: 46 Ostrzeżenie: 0
Oczywiscie ja mam Brulego 3.5, w taki razie czekam sobie cierpliwie 😃
2017-01-12 12:36
  ven Posty: 578 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Miro spróbuj przytrzymać klawisz od ostatnich aplikacji.
Jeżeli to nie działa to w ustawieniach możesz ustawić funkcje dla długiego przytrzymania klawisza ostatnie aplikacje i ustaw funkcje na klawisz menu.
2017-01-12 12:46
  lucek1974 Posty: 3 Ostrzeżenie: 0
Plan już działa.
2017-01-12 13:16
  Miro Posty: 10 Ostrzeżenie: 0
Jeżeli wybieram parametry spalania to ich nie pokazuje.
2017-01-12 13:21
  ven Posty: 578 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Miro jaka aplikacja ?
2017-01-12 13:36
  Miro Posty: 10 Ostrzeżenie: 0
Ecoal24 wersja 1.0.0.3 
2017-01-12 13:46
  ven Posty: 578 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Miro udostępnij mi swój sterownik. Login: ven
2017-01-12 14:00
  Miro Posty: 10 Ostrzeżenie: 0
Już
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 2Następna stronaOstatnia strona
Użytkownicy online:

Ostatnio dodany

Tomasz M e-coal

Czytaj więcej

Wyszukiwarka

Wpisz moc kotła do wyszukiwarki - zobaczysz wszystkie kotł...

Czytaj więcej

Bruli.pl

Chcesz dowiedzieć si więcej o sterowniku bruli.pl ?...

Czytaj więcej

eCoal.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o sterowniku eCoal.pl ?...

Czytaj więcej