Forum eSterownik.pl Zdarzenia Subskrybuj | ||||
|
||||
Koksik
|
Czy jest możliwość aby w zdarzeniach ustawić lub jakoś podejrzeć po zmianie jakieś wartości jaka była poprezdnio?
np. zmieniam dmuchawę X z 42% na 40% okazuje się że za dwa dni że jednak wcześniejsze ustawienia były lepsze, więc patrzę na zdarzenia a tam jest tylko info że zmieniłem i że obecnie jest 40%, a ja chcę wiedzieć ile było przed zmianą? Jest jakaś możliwość lub miejsce gdzie mogę to sprawdzić? |
|||
|
||||
seba
|
Możesz sobie zdefiniować w zakładce zdarzenia własny schemat i wybrać te zdarzenia które cię interesują. Następnie wybierasz ten schemat i masz szybki dostęp do wybranych zdarzeń.
|
|||
|
||||
Koksik
|
@seba
Seba znalazłem twój wpis dodane 2017-01-10 06:44Podejrzalem wykresy kolegów którzy maja starszą wersje ecoal i jest tak jak na zdjęciu powyżej niestety w ecoal v3,5 jest już tylko jedna wartość (po zmianach). Czyżby nowszy soft się uwsteczniał? dodane 2017-01-16 13:37halo? Czy ES wprowadzi może zmianę w następnym uaktualnieiu oprogramowania aby już były dwie wartości dla ecoal V3,5? Czy można na to liczyć? |
|||
|
||||
slawtaz
|
Witam,
dzisiaj edytowałem własne zdarzenie i zauważyłem, że po zapisaniu znika pozycja wyświetlenia domyślnej listy zdarzeń: Dodatkowo zauważyłem, że nie jest rejestrowana zmiana parametru Tryb Zima/Lato na Auto-Lato. dodane 2017-10-25 17:39Nie pojawiła się w zdarzeniach moja dzisiejsza zmiana czasu do opróżnienia zasobnika, a na mobilnej jest. PS. Fajnie, że pojawił się podgląd starej wartości w zdarzeniach. |
|||