Forum Sklep esterownik.pl Pogoda :) Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
konto usunięte
|
Witam jaka u WAS pogoda
U mnie własnie burza śnieżna , grzmoty , porywisty silny wiatr , na kolejne dni przewidują nawet do -20*
|
|||
|
||||
S_76
|
Okolice Czechowic-Dziedzic - silny, porywisty wiatr + opady deszczu ze śniegiem.
Najbliższy tydzień będzie prawdziwym sprawdzianem dla naszych kotłów (oraz dla nas- użytkowników). Pozdrawiam dodane 2017-01-04 16:58A za kilka dni będziemy mogli założyć nowy wątek "Zużycie paliwa przy ostatnich mrozach" : |
|||
|
||||
adkwapniewski
|
Zakopiec i okolice - Halny albo inny silny wiatr - zwiewa śnieg na drogi. Mrozu nawet nie ma (-3*C) i na razie nie pada śnieg.
Mrozy nie straszne jeśli słonko świeci - większe zużycie przy silnych wiatrach i braku słonka |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Dokładnie tak jest od 2 dni w częstochowskim , wiatr , do -5 noc , dzień do -2 , brak słońca , zużycie z 12-14kg na 17kg
W słoneczne dni nawet przy lekkim mrozie spalanie spada zgadzam się |
|||
|
||||
mamut
|
Pod Warszawą spokojnie.
Ze 3 dni mrozu będzie. Pierwszosezonowcy z przewymiarowanymi piecami będą mogli nareszcie zobaczyć jak ich piecyki działają. |
|||
|
||||
maniek43
|
Okolice Szczecina.w dzień +2C teraz troche zimniej -0.7 C.Troche dmucha.śnieg?jaki śnieg?
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Ale macie wypas w śląskim już dobry miesiąc poniżej zera , no może kilka dni było na plusie , ale ogólnie noce na minusie nawet do -7 bywało , wczoraj i dziś sypało śniegiem tak konkretnie , jakieś 30cm jest
|
|||
|
||||
marleyy
|
co do pogody i silnych wiatrow to nie wiem jak u was ale u mnie jak silnie wieje to ładnie sie to rysuje na wykresie temp spalin też tak macie? Wykres jest "poszarpany"
dodane 2017-01-04 21:18u mnie dzis faktycznie burza śnieżna też była (wielkopolska) ale po śniegu już prawie ani śladu |
|||
|
||||
S_76
|
Ameno25 napisał » 2017-01-04 20:46 Ale macie wypas w śląskim już dobry miesiąc poniżej zera , no może kilka dni było na plusie , ale ogólnie noce na minusie nawet do -7 bywało , wczoraj i dziś sypało śniegiem tak konkretnie , jakieś 30cm jest Zgadza się, od 28 listopada mamy temperatury poniżej zera, nad ranem często -7 do -9 st.C. Zima jest, to jest zimno - taki mamy klimat |
|||
|
||||
konto usunięte
|
||||
|
||||
Vitis
|
Wynika z tego że to ja mieszkam na biegunie. U mnie najniższa zanotowana - 18 °C na termometrze - 21.
Teraz - 3,8 °C i silny opad z wiatrem. Rano napiszę ile przybyło. Szaflary 18 km od Zakopanego |
|||
|
||||
Pearce
|
||||
|
||||
gregors
|
Panowie, mamy styczeń, śnieg i mróz w tym okresie to nic dziwnego, gdyby to był lipiec. ...
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Gregors przez ostatnie 3 lata to bynajmniej w moich stronach rożnie to z tym mrozem i śniegiem było w tą zimę
|
|||
|
||||
gregors
|
Eee tam. ..w zeszłym roku 2 stycznia pojechałem do Krakowa po motocykl to było -18.
|
|||
|
||||
Magmarjo
|
U mnie pamięć sięga zim od listopada do marca,kwietnia a były to zimy ho,ho teraz to jest pikuś ale przyjemnie ze śniegiem i mrozikiem.
|
|||
|
||||
karoka65
|
Magmarjo napisał » 2017-01-05 20:25 U mnie pamięć sięga zim od listopada do marca,kwietnia a były to zimy ho,ho teraz to jest pikuś ale przyjemnie ze śniegiem i mrozikiem. Mój siwy łeb też to pamięta Co teraz za zimy? chyba medialne Więcej gadki jak zimy. |
|||
|
||||
ansu
|
Ale w zimie to chyba powinno być zimno ???
|
|||
|
||||
karoka65
|
Noo właśnie o to chodzi, teraz więcej krzyku w mediach jak zimy
|
|||
|
||||
skresz
|
Hehe ja pamiętam kilkanaście lat temu jak do roboty jechałem na 5 rano to musiałem odśnieżyć jak wracałem o 13 to musiałem odśnieżyć by wiecheć do garażu, wieczorem mówię odśnieżę by rano nie zapierniczać a rano jak wstałem to uznałem że jednak idę na nogach. Zresztą ostatnia ostra mina była chyba w 2010r maiłem akurat tynki robione :p
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||