Forum bruli.pl v3.5 Zaproszenie Subskrybuj | ||||
|
||||
Mateusz91
|
Witam.
Tak troszkę z innej beczki, i nie na moim sterowniku ale o tematyce kotłów. Chciałbym Was zaprosić na kanał YouTube na którym będę pokazywał mój piec, jak co ustawić, testy eko-groszku i inne takie tam związane z kotłem i jego użytkowaniem u mnie. Kanał : Mój kanał FB : Blog na FB
|
|||
|
||||
bodziasty
|
ładna ściąga ustawień na klapie zasobnika
No to pooglądamy co tam będziesz zapodawał |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Mateusz dlaczego prowadzisz statystyki na kartce papieru a nie w sterowniku ?
Sterownik ma bardzo ładnie rozbudowane statystyki , na forum jest poradnik zrobiony przez Grisza , jak prowadzić statystyki , no chyba że wolisz sobie pisać na papierze |
|||
|
||||
Mateusz91
|
A no wiem
Ale co papier to papier dodane 2017-01-01 21:55 bodziasty napisał » 2017-01-01 21:25 ładna ściąga ustawień na klapie zasobnika No to pooglądamy co tam będziesz zapodawał Dobra ściąga nie jest zła xD A czasem bardzo przydatna po korektach |
|||
|
||||
Cycu
|
Przyjąłem zaproszenie. Brakuje takiego kanału super sprawa. Ale na razie widzę że się rozkręcasz.
|
|||
|
||||
Mateusz91
|
Cycu napisał » 2017-01-01 23:02 Przyjąłem zaproszenie. Brakuje takiego kanału super sprawa. Ale na razie widzę że się rozkręcasz. Tak tak przez weekend obserwowałem troszkę filmów na YT i postanowiłem pójść w tym kierunku dodane 2017-01-04 19:20Podbijam |
|||