Forum eSterownik.pl Stan forum Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
tomaszb1979
|
Co się stało z forum? Jakaś awaria?
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Aktualny stan forum został podyktowany tym co się działo ostatnimi czasy na forum.
Zrobił się straszliwy bałagan. Wprowadzamy nowe zasady - dlatego trzeba było zaakceptować nowy Regulamin Został dodany punkt VI 13. - będziemy starać się tego pilnować. Spowoduje to, że na forum będzie można uzyskać same przydatne informacje a nie trzeba będzie przebijać się przez masę niepotrzebnych postów nie wnoszących nic do dyskusji. |
|||
|
||||
bodziasty
|
Hyde park będzie ?
|
|||
|
||||
Alex139
|
Potrzebna mi jest opinia, kogoś kto się zna na temat aktualnych ustawień mojego kotła, ponieważ wczoraj zmieniłem z grupowego na automat i coś za wysoka temperatura spalania - chyba... Z góry dzięki.
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Alex139 napisał » 2016-12-09 11:10 Potrzebna mi jest opinia, kogoś kto się zna na temat aktualnych ustawień mojego kotła, ponieważ wczoraj zmieniłem z grupowego na automat i coś za wysoka temperatura spalania - chyba... Z góry dzięki. Załóż wątek w dziale odpowiednim dla Twojego sterownika. dodane 2016-12-09 11:16 bodziasty napisał » 2016-12-09 11:09 Hyde park będzie ? Jeszcze nie zdecydowaliśmy. |
|||
|
||||
mamut
|
Trochę szkoda wątków typu modyfikacja palnika w oep-kach ze zdjęciami. Bądź co bądź niezła baza wiedzy na temat pieców Waszego jednego z głównych odbiorców była.
Może znajdziecie czas na wrzucenie takowych "FAQ" ale jako zamknięte wątki? |
|||
|
||||
klapoluchy
|
Czyli wszystko co bylo na temat palenia i problemow z tym zwiazanych poszlo do kosza? Czy zostanie to przywrocone?
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Nic nie poszło do kosza. W miarę czasu (i wolnego czasu) postaramy się wszystkie wątki przeglądać i jeżeli będzie w nich coś ciekawego to może zostaną przywrócone.
|
|||
|
||||
falcon32
|
I zacznie się od nowa jak statystykę uruchomić i czemu mi nie działa ...
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
falcon32 napisał » 2016-12-09 11:46 I zacznie się od nowa jak statystykę uruchomić i czemu mi nie działa ... Poradnik dotyczący statystyk zrobiony przez Griszę jest. Pytanie można zawsze zadać - bez zbędnych postów szybciej uzyskasz odpowiedź. |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Grisza napisał » 2016-12-09 11:51 Zróbcie dział o nazwie np. "Stary testament" , wrzućcie tam całość z przed czyszczenia i obowiązkowo wszystko pozamykać. Co bardziej zaradczy znajdą co trzeba, i wartość merytoryczna nie przepadnie. Zróbcie to z szacunku do tych ludzi co nieźle napocili się aby pewne rzeczy tutaj opisać. Tak jak pisałem wyżej: Będziemy wątki przywracać. Z czasem - pewnie po czyszczeniu ze zbędnych wpisów. |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Grisza napisał » 2016-12-09 12:04 Przemku, gdzie znajdziesz taką armie aby to przejrzeć? Wg mnie to niewykonalne, przynajmniej na poziome zadowalającej jakości. Dlatego będzie to chwilę trwało. Proszę odpuść sobie ten tekst - im szybciej o tym wszyscy zapomną tym lepiej. |
|||
|
||||
falcon32
|
Zróbcie jeszcze koniecznie osobny wątek o bero
|
|||
|
||||
adkwapniewski
|