Forum Aplikacje mobilne Brak pewnych rzeczy mobile v 3,5 Subskrybuj | ||||
|
||||
beni226
|
Witam, takie pytanko czy macie ustawienia takie u siebie na aplikacji mobilnej:
czas postoju pompy CO2 oraz temp T2 brak poprawki kalibracyjnej. Dajcie znac bo nie wiem czy tylko u mnie na apce tak jest czy to jest ogólny problem do naprawienia? Co zrobic jak w telef wykresy nie działają?czy to jest uzaleznione od wersji androida czy od czegos innego?
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Nie wiem co masz na myśli że wykresy nie działają , w każdym razie żeby wykresy były widoczne na apce mobilnej , musisz najpierw stworzyc wykres na swoim koncie na PC , później stworzony wykres otwierasz na apce mobilnej
|
|||
|
||||
beni226
|
Ameno a daj jakis namiar jak z tymi wykresami zrobic by to poszlo bo nie wiedziałem o tym
dodane 2016-11-08 19:10A jak u Ciebie jest z tymi rzeczami co napisałem wyżej? masz te funjce na apce mobilnej? |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Szczerze nie sprawdzałem , mało korzystam z apki mobilnej , używam jej do podglądu , do ustawię używam PC
Wejdz w sterownik na PC , kliknij wykresy , w górnym rogu masz "nowy" klikasz i tworzysz nowy wykres , zapisujesz go . W apce mobilnej wchodzisz w wykresy i otwierasz ten wykres |
|||
|
||||
beni226
|
Grisza dajesz do myslenia
|
|||
|
||||
pab11o
|
Wykresy działają super. Tylko wcześniej na pasku była informacja o tym czy piec jest w grzaniu lub w podtrzymaniu nie wiem dlaczego to zostało usunięte.
|
|||
|
||||
beni226
|
co ze dzialaja jak ja nadal nie moge wpasc na pomysl jak to uruchomic
|
|||
|
||||
seba