Forum  eSterownik.pl  Najczęstsze problemy z połączeniem przez internet i stroną WWW w sterowniku 2.1 i 2.4 Subskrybuj
First pagePrevious page10 / 11Next pageLast page
2019-11-23 15:25
  Swatek110 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
dzień dobry
Chciałbym się dowiedzieć gdzie i jak pobrać aktualne dane do Maska i Brama. Pozostałe wygenerowało mi ze strony i
i tylko tego nie poprawiałem (Maska, Brama). Próbował połączyć ale nic z tego nie wyszło
2019-11-23 17:51
  konto usunięte Posts: 10188 Ostrzeżenie: 0
Witam. W zakladce FAQ jest link jak podlaczyc sterownik z olatforma esterownik.pl.
Tam jest dokladny opis wraz ze zdjeciami. 
2019-12-09 19:04
  ogniwoTad Posts: 6 Ostrzeżenie: 0
Dzień dobry. 

Dzisiaj tj 9 grudnia od 12.52 nie aktualizują mi się WYKRESY i STATYSTYKI (device/19762). Były już opóźnienia ale w granicach do pół godziny. Patrze na inne urządzenia i tam wykresy są na bieżąco. Sterownik pracuje normalnie.

Czy coś się zblokowało na platformie esterownik - może Ktoś pomóc..!?
2019-12-09 19:23
  Vitis Posts: 168 Ostrzeżenie: 0
Mam to samo ale ale od 12:54
Pytanie nie w tym dziale mamy wersję 3.5.

Tu jest temat na ten temat 
2020-09-13 21:51
  DamianOwczarek Posts: 235 Ostrzeżenie: 2
Pany co zas kombinujeta? Nie mogę wejść na mój ster ani przez apke ani przez esterownik
2021-02-27 14:35
  Kulczyk_85 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Witam nie działa mi połączenie sterownika z internetem wcześniej mi działało a teraz nawet nie pali się internet na wyświetlaczu w prawym górnym rogu czy coś namieszałem czy coś się zrypalo z internetem kombinowałem i raczej wszystko wskazuje że jest on pomocy
2021-02-27 16:41
  leON22 Posts: 5135 Ostrzeżenie: 1
Jaki to sterownik ,  ten z tematu 2.1 & 2.4 
2021-02-28 10:02
  gmaj22 Posts: 2115 Ostrzeżenie: 0
TEN

dodane 2021-02-28 10:02
2021-02-28 11:03
  leON22 Posts: 5135 Ostrzeżenie: 1
Grzesiu jesteś pewien na 100%  , bo ja NIE pewny Gość napisał, że "nie pali się internet na wyświetlaczu w prawym górnym rogu" z tąd moje obawy i zapytanie. W tej wersji z tematu i co Ty zapodałeś, w prawym górnym rogu jest dioda sygnalizująca pracę podajnika  
2021-03-01 17:31
  gmaj22 Posts: 2115 Ostrzeżenie: 0
Ech.... Ty Kulczyka pytałeś, jaki ma sterownik, a ja zrozumiałem, że pytasz na forum , jak wygląda sterownik w wersji 2.1 i 2.4
2021-03-01 17:41
  leON22 Posts: 5135 Ostrzeżenie: 1
Widać , problem się rozwiązał , bo zainteresowany olał temat , a szkoda 
2021-03-12 06:08
  sq9tbu Posts: 1231 Ostrzeżenie: 0
Czy Platforma wczoraj padła? Strasznie wolno mi chodzi Forum a dostępu do pieca nie mam. sprawdzałem i po Wifi i po Internecie mobilnym z komórki.
dodane 2021-03-12 06:08Czy Platforma wczoraj padła? Strasznie wolno mi chodzi Forum a dostępu do pieca nie mam. sprawdzałem i po Wifi i po Internecie mobilnym z komórki.
2021-03-12 06:15
  pitaszek Posts: 87 Ostrzeżenie: 0
Chyba coś grubszego:

2021-03-12 06:42
  leON22 Posts: 5135 Ostrzeżenie: 1
Dobrze , że chociaż można połączyć się ze sterownikiem OFFLINE w sieci wew.
2021-03-12 06:42
  sq9tbu Posts: 1231 Ostrzeżenie: 0
To dobrze bo już myślałem że mi internet padł i coś muszę grzebać na ruterze a to nie tylko ja mam problem dzięki Problem jest teraz taki że mam ustawiono wysoką temperaturę Nagłowicach w pokojach i w żaden sposób nie mogę teraz zmienić tej temperatury bo nie ma jak głowicę nie mają przycisków a dostęp do Internetu też nie ma
dodane 2021-03-12 06:42To dobrze bo już myślałem że mi internet padł i coś muszę grzebać na ruterze a to nie tylko ja mam problem dzięki Problem jest teraz taki że mam ustawiono wysoką temperaturę Nagłowicach w pokojach i w żaden sposób nie mogę teraz zmienić tej temperatury bo nie ma jak głowicę nie mają przycisków a dostęp do Internetu też nie ma
2021-03-12 06:46
  pitaszek Posts: 87 Ostrzeżenie: 0
A z aplikacji mobilnej, pracując w trybie  offline?
Właśnie sprawdziłem i u siebie mogę zmienić temperaturę na głowicy.
2021-03-12 06:52
  sq9tbu Posts: 1231 Ostrzeżenie: 0
U mnie aplikacja też nie działa nie loguje się dla mnie jest to niebezpieczne zasypałem na noc nowy Węgiel i poszłam spać w nocy się obudziłem i spojrzałem na piec a to się nie da wejść cały czas mam Tryb offline
2021-03-12 06:56
  PrzemekP Posts: 1307 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Pożar OVH
Prawdopodobnie ma to związek z tym wydarzeniem. Wczoraj wydawało się, że nas awaria ominie bo nasze usługi działały normalnie, ale jak widać coś musiało się zmienić. Próbujemy czy jesteśmy w stanie cokolwiek zrobić.
2021-03-12 07:21
  owkol Posts: 39 Ostrzeżenie: 0

leON22 napisał » 2021-03-12 06:42
Dobrze , że chociaż można połączyć się ze sterownikiem OFFLINE w sieci wew.


od zawsze taka możliwość, czy kolega ma cos czego ja nie mam ??

First pagePrevious page10 / 11Next pageLast page
Users on-line: Boruchowo79, endriuu, justynam, KatJak, miras76, pg57, Raszczyk, rynio, Stardust, wojtekr1960