Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.
Forum  Sklep esterownik.pl  JESTEM TU NOWY sterowniki techa czy BT5B HB6 Siłownik elektrotermiczny NC Subskrybuj
2025-09-24 20:59
  Sebap97 Posty: 0 Ostrzeżenie: 0
Witam jestem tu nowy potrzebuje rzetelnej opinii na temat termostatów typowo pod piec (ogniwo 25kw Pello v3.5) z strony czy ktoś z forum ma i może się wypowiedzieć bo rozważam zakup techa
Opis instalacji

2x rozdzielacz podłogówka parter i piętro po 11petli 3 osobne mieszkania

2osobne piony ale przy piecu spięte razem i wychodzi z jednej pompy (myślę czy dołożyć pompę) parter/piętro

Z każdego mieszkania wyprowadzone kable do rozdzielaczy bo nie wiedziałem ze są termostaty pokojowe bezprzewodowe

Kocioł w piwnicy od górnego mieszkania jakieś 8m po skosie przez ściany do pieca
Czekam info pozdrawiam

wrzucam screeny cen
kupie 9x BT5B 2x HB6 22x Siłownik elektrotermiczny NC poniżej ceny z zdjęcia

dodane 2025-09-24 18:59
2025-09-25 07:22
  PrzemekP Posty: 936 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Masz sterownik, z którym wszystko co w sklep.esterownik.pl będzie działało bez żadnej kombinacji - będziesz miał wszystko pod kontrolą w jednej aplikacji / na stronie www.
Dokładając sprzęt Techa będziesz miał dwa systemy działające niezależnie od siebie.
Użytkownicy online: CzornyGG