Forum Sklep esterownik.pl JESTEM TU NOWY sterowniki techa czy BT5B HB6 Siłownik elektrotermiczny NC Subskrybuj | ||||
|
||||
Sebap97
![]() |
Witam jestem tu nowy potrzebuje rzetelnej opinii na temat termostatów typowo pod piec (ogniwo 25kw Pello v3.5) z strony czy ktoś z forum ma i może się wypowiedzieć bo rozważam zakup techa
Opis instalacji 2x rozdzielacz podłogówka parter i piętro po 11petli 3 osobne mieszkania 2osobne piony ale przy piecu spięte razem i wychodzi z jednej pompy (myślę czy dołożyć pompę) parter/piętro Z każdego mieszkania wyprowadzone kable do rozdzielaczy bo nie wiedziałem ze są termostaty pokojowe bezprzewodowe Kocioł w piwnicy od górnego mieszkania jakieś 8m po skosie przez ściany do pieca Czekam info pozdrawiam wrzucam screeny cen kupie 9x BT5B 2x HB6 22x Siłownik elektrotermiczny NC poniżej ceny z zdjęcia dodane 2025-09-24 18:59 ![]() ![]() |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Masz sterownik, z którym wszystko co w sklep.esterownik.pl będzie działało bez żadnej kombinacji - będziesz miał wszystko pod kontrolą w jednej aplikacji / na stronie www.
Dokładając sprzęt Techa będziesz miał dwa systemy działające niezależnie od siebie. |
|||