| Forum Aplikacje mobilne Nowa wersja aplikacji już dostępna - zgłaszanie błędów Subskrybuj | ||||
| Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
|
||||
|
tomwia9
|
Możecie dać wybór motywu kolorystycznego tak żeby można było zmienić ten okropny nowy na stary?
|
|||
|
|
||||
|
Silenceres
|
tomwia9 napisał » 2026-01-15 14:31 Możecie dać wybór motywu kolorystycznego tak żeby można było zmienić ten okropny nowy na stary? Ja również dołanczam się do tej prośby. Wcześniejsza kolorystyka była dużo lepsza. A z błędów to co już zauważyłem to w obiegu CO3 w aplikacji dalej nie podświetla aktywnej pompy. |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
rj1972 napisał » 2026-01-15 12:18 Ładnie wygląda. A można sprawdzić dlaczego nie wyświetla u mnie statystyki a w starej apce działają ? Kolory aktywnych pomp nie działają? Wczoraj pojawiła się nowa aktualizacja Statystki już powinny działać, tak samo jak i podświetlanie aktywnych odbiorników |
|||
|
|
||||
|
rj1972
|
||||
|
|
||||
|
Silenceres
|
PrzemekP napisał » 2026-01-16 07:22 rj1972 napisał » 2026-01-15 12:18 Ładnie wygląda. A można sprawdzić dlaczego nie wyświetla u mnie statystyki a w starej apce działają ? Kolory aktywnych pomp nie działają? Wczoraj pojawiła się nowa aktualizacja Statystki już powinny działać, tak samo jak i podświetlanie aktywnych odbiorników Kolor aktywnej pompy w obiegu CO3 w aplikacji dalej nie działa. ![]() Jeszcze rzecz, dalej mnie wylogowywuje. Nie jest to regularne. W starej aplikacji nie ma tego problemu |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
Błąd z brakiem podświetlenia obiegów CO3-CO6 już namierzony i poprawiony - w następnej aktualizacji już powinno działać poprawnie.
Co do wylogowywania - czy ktoś jeszcze ma z tym problem i może dokładniej opisać czas po jakim to następuje. |
|||
|
|
||||
|
tomwia9
|
Ja też mam problem z wylogowywaniem, dzieje się to o różnych porach, średnio raz dziennie, dodatkowo często pojawia się też problem z połączeniem, gdy odświeżę kilka razy to jest ok. Na starej aplikacji tak się nie dzieje.
|
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
Sprawdzimy to dokładniej, chociaż na żadnym z naszych telefonów i symulatorów nie zaobserwowaliśmy takiego problemu. Niemniej będziemy obserwować i rozbudowywać w razie potrzeby logi aby znaleźć i rozwiązać ten problem.
|
|||
|
|
||||
|
Silenceres
|
Potwierdzam podświetlenie pompy CO3 już działa
![]() Co do wylogowywania, to jest to naprawdę różnie. Przeważnie wygląda to tak, że po uruchomieniu aplikacjia długo się ładuje. Po czym jestem wylogowany. Po zmianach graficznych w aplikacji zauważyłem że proces logowania jest realizowany przez stronę web. Później karta z oknem logowania w przeglądarce pozostaje otwarta. Wcześniej logowałem się w samej apce, bez przekierowań. |
|||
| Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||