Wystąpił problem z dostępnością numeru Serwisu. Do czasu uruchomienia numeru głównego prosimy o kontakt pod numerem 605-780-882
Forum Aplikacje mobilne Nowa wersja aplikacji już dostępna - zgłaszanie błędów Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
matsza
![]() |
Cześć,
Czy są plany wydania nowej wersji aplikacji na iOS? |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Silenceres napisał » 2025-06-18 10:44 Witam! wracając do tematu nowej wersji aplikacji i zgłaszanych błędów: chciałbym dopytać, jakie są faktyczne postępy w usuwaniu zgłoszonych problemów? Minęło już trochę czasu od ostatniej aktualizacji, a część użytkowników nadal boryka się z powtarzającymi się błędami, które utrudniają komfortowe korzystanie z aplikacji. Zależy nam na tym, by aplikacja działała stabilnie. Czy możecie podać informacje dotyczące planowanego terminu wydania kolejnej aktualizacji z poprawkami? Pozdrawiam, Aplikacja jest cały czas zmieniana, aktualnie zmieniany jest "środek" aplikacji więc zmian jest więcej niż tylko kosmetyczne. matsza napisał » 2025-07-16 21:51 Cześć, Czy są plany wydania nowej wersji aplikacji na iOS? Tak będą zunifikowane aplikacje na Android i iOS |
|||
|
||||
Kgruszkiewicz
![]() |
||||
|
||||
Silenceres
![]() |
Dzień dobry,
Zbliża się sezon grzewczy, a niestety nadal brak jakiejkolwiek aktualizacji do nowej aplikacji do obsługi sterownika. Od dłuższego czasu borykamy się z dużą ilością błędów – jednym z nich jest częste wylogowywanie użytkownika, co jest wyjątkowo irytujące. W starszej wersji aplikacji taki problem nie występował, wszystko działało stabilnie i bez potrzeby ciągłego logowania. Obecna sytuacja znacząco utrudnia zdalne zarządzanie kotłem, zwłaszcza w zimie, kiedy taka funkcjonalność jest kluczowa. Proszę o informację, czy planowane są jakiekolwiek poprawki lub aktualizacja aplikacji w najbliższym czasie. W obecnym stanie korzystanie z niej jest bardzo uciążliwe. |
|||
|
||||
MateoKoc
![]() |
Silenceres napisał » 2025-09-27 10:04 Od dłuższego czasu borykamy się z dużą ilością błędów – jednym z nich jest częste wylogowywanie użytkownika, co jest wyjątkowo irytujące. Dziwne. U mnie nigdy się tak nie działo. Także może problem tkwi w ustawieniach telefonu. ![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Witam u mnie aplikacja eCoal v 1.1.38.12 w telefonie z Android v 14, również śmiga bez problemów
![]() |
|||
|
||||
Silenceres
![]() |
Aktualnie korzystam z telefonu z systemem Android, wersja 13.
Nie mam żadnych problemów z innymi aplikacjami, w których jestem zalogowany na stałe — tylko nowa wersja aplikacji eSterownik sprawia trudności. Tak jak wspominałem wcześniej, starsza wersja działała bez zarzutu. Czy przedstawiciel eSterownika mógłby odnieść się do zgłoszenia? Moje pytanie dotyczy nie tylko problemu z wylogowywaniem, ale również innych wcześniej zgłaszanych błędów. Przykładowo — dla obiegu CO3 nadal nie widać stanu pracującej pompy w aplikacji, mimo że funkcja ta działa poprawnie na stronie WEB. Proszę o informację, czy planowane są jakiekolwiek poprawki w najbliższym czasie. |
|||
|
||||
rj1972
![]() |
Ja też w nowej apce za każdym razem muszę się logować.
U znajmoego tez nie widać pracy pompy CO3 ![]() |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||