Wystąpił problem z dostępnością numeru Serwisu. Do czasu uruchomienia numeru głównego prosimy o kontakt pod numerem 605-780-882
Forum  Aplikacje mobilne  Nowa wersja aplikacji już dostępna - zgłaszanie błędów Subskrybuj
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona
2025-07-16 21:51
  matsza Posty: 1 Ostrzeżenie: 0
Cześć,
Czy są plany wydania nowej wersji aplikacji na iOS?
2025-07-17 07:23
  PrzemekP Posty: 942 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Silenceres napisał » 2025-06-18 10:44
Witam!
wracając do tematu nowej wersji aplikacji i zgłaszanych błędów: chciałbym dopytać, jakie są faktyczne postępy w usuwaniu zgłoszonych problemów?
Minęło już trochę czasu od ostatniej aktualizacji, a część użytkowników nadal boryka się z powtarzającymi się błędami, które utrudniają komfortowe korzystanie z aplikacji. Zależy nam na tym, by aplikacja działała stabilnie.
Czy możecie podać informacje dotyczące planowanego terminu wydania kolejnej aktualizacji z poprawkami?
Pozdrawiam,

Aplikacja jest cały czas zmieniana, aktualnie zmieniany jest  "środek" aplikacji więc zmian jest więcej niż tylko kosmetyczne.
matsza napisał » 2025-07-16 21:51
Cześć,
Czy są plany wydania nowej wersji aplikacji na iOS?

Tak będą zunifikowane aplikacje na Android i iOS
2025-07-18 23:33
  Kgruszkiewicz Posty: 9 Ostrzeżenie: 0
Witam, w trybie recznym brak czyszczenie popielnika w kotle pelletowym evopell 8

2025-09-27 10:04
  Silenceres Posty: 36 Ostrzeżenie: 0
Dzień dobry,
Zbliża się sezon grzewczy, a niestety nadal brak jakiejkolwiek aktualizacji do nowej  aplikacji do obsługi sterownika. Od dłuższego czasu borykamy się z dużą ilością błędów – jednym z nich jest częste wylogowywanie użytkownika, co jest wyjątkowo irytujące.
W starszej wersji aplikacji taki problem nie występował, wszystko działało stabilnie i bez potrzeby ciągłego logowania. Obecna sytuacja znacząco utrudnia zdalne zarządzanie kotłem, zwłaszcza w zimie, kiedy taka funkcjonalność jest kluczowa.
Proszę o informację, czy planowane są jakiekolwiek poprawki lub aktualizacja aplikacji w najbliższym czasie. W obecnym stanie korzystanie z niej jest bardzo uciążliwe.
2025-09-28 09:07
  MateoKoc Posty: 498 Ostrzeżenie: 0
Silenceres napisał » 2025-09-27 10:04
Od dłuższego czasu borykamy się z dużą ilością błędów – jednym z nich jest częste wylogowywanie użytkownika, co jest wyjątkowo irytujące.

Dziwne. U mnie nigdy się tak nie działo. Także może problem tkwi w ustawieniach telefonu. 
2025-09-30 02:05
  leON22 Posty: 6421 Ostrzeżenie: 3
Witam u mnie aplikacja eCoal v 1.1.38.12 w telefonie z Android v 14,  również śmiga bez problemów 
2025-09-30 18:55
Aktualnie korzystam z telefonu z systemem Android, wersja 13.
Nie mam żadnych problemów z innymi aplikacjami, w których jestem zalogowany na stałe — tylko nowa wersja aplikacji eSterownik sprawia trudności. Tak jak wspominałem wcześniej, starsza wersja działała bez zarzutu.
Czy przedstawiciel eSterownika mógłby odnieść się do zgłoszenia?
Moje pytanie dotyczy nie tylko problemu z wylogowywaniem, ale również innych wcześniej zgłaszanych błędów. Przykładowo — dla obiegu CO3 nadal nie widać stanu pracującej pompy w aplikacji, mimo że funkcja ta działa poprawnie na stronie WEB.
Proszę o informację, czy planowane są jakiekolwiek poprawki w najbliższym czasie.

2025-09-30 20:57
  rj1972 Posty: 1246 Ostrzeżenie: 0
Ja też w nowej apce za każdym razem muszę się logować.
U znajmoego tez nie widać pracy pompy CO3 
2025-10-02 21:58
Dzień dobry,
Minęło już trochę czasu od mojego poprzedniego wpisu, jednak niestety nie doczekałem się żadnej odpowiedzi ze strony zespołu esterownik. Rozumiem, że możecie mieć sporo pracy, ale temat aplikacji mobilnej – szczególnie u progu sezonu grzewczego – wydaje się dość istotny dla wielu użytkowników.
Przy okazji chciałbym zgłosić jeszcze jedną propozycję do rozważenia:
Powiadomienie PUSH / e-mail o zbliżającym się końcu paliwa.
Pomysł polega na tym, aby użytkownik mógł otrzymać automatyczne powiadomienie, np. na 24 godziny przed przewidywanym wyczerpaniem się paliwa w zasobniku.
Aplikacja mogłaby wyliczać ten czas na podstawie:
aktualnego zużycia,
ilości zadeklarowanego paliwa,
oraz ewentualnie ostatnich trendów spalania.
Funkcja byłaby bardzo przydatna, szczególnie dla osób, które nie logują się codziennie do aplikacji lub fizycznie nie zaglądają często do kotłowni.
Czy możecie odnieść się zarówno do tej sugestii, jak i do wcześniejszych uwag dotyczących częstego wylogowywania użytkownika?
Pozdrawiam,
2025-10-02 22:44
  leON22 Posty: 6421 Ostrzeżenie: 3
@Silenceres problem ze zbliżającym się końcu paliwa u siebie rozwiązałem w ten sposób, że zawsze mam 25kg zapasu, rezerwy  , gdy załączy mi się alarm pusty zasobnik to wiem, że muszę nakarmić "niebieskiego" tylko nie są to powiadomienia Push , które z jakiegoś powodu przestały działać, tylko  zakupione w sklepie ES , pozdrawiam 😉
2025-10-03 09:25
  Bioly41 Posty: 38 Ostrzeżenie: 0
Silenceres napisał » 2025-06-18 10:44
Witam!
wracając do tematu nowej wersji aplikacji i zgłaszanych błędów: chciałbym dopytać, jakie są faktyczne postępy w usuwaniu zgłoszonych problemów?
Minęło już trochę czasu od ostatniej aktualizacji, a część użytkowników nadal boryka się z powtarzającymi się błędami, które utrudniają komfortowe korzystanie z aplikacji. Zależy nam na tym, by aplikacja działała stabilnie.
Czy możecie podać informacje dotyczące planowanego terminu wydania kolejnej aktualizacji z poprawkami?
Pozdrawiam,

Raczej nie doczekasz się odpowiedzi. Ile to już dobrych sugestii padło na tym forum odnośnie aplikacji i samego sterownika to nie zliczę. Zliczyć można za to ile tych sugestii zostało zrealizowanych. Zero. Za mała histereza CWU, przywrócenie planu instalacji, nieczytelne wykresy itd. 

Ze swojej strony chce zgłosić że w aplikacji nie działa opcja aktualizacji sterownika, klikam i nic się nie dzieję.
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona
Użytkownicy online: 15860, EwaZurich, FranzM, grzegorzruranski, hcicho8, heniekwi, Jan46, Majkowski, wajnercz