Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona25 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
ven
![]() |
Aplikacja jest już dostępna w sklepie, przypominam żeby dostać aktualizację trzeba być zapisanym na testy.
https://play.google.com/apps/testing/pl.esterownik.android.esterownik ![]() |
|||
|
||||
waldecki997
![]() |
wersja apk 1.6.0.1
apk działa aż miło ![]() LG L5 II andrek 4.1.2 LG Bello andrek 4.4.2 |
|||
|
||||
starplus
![]() |
Walczę z problemem pobrania aktualizacji. Nie mam już pomysłu co jest nie tak. Wrzuce fotki jak to u mnie wyglada na .
|
|||
|
||||
starplus
![]() |
Mariusz zapisany jestem na testy, google potwierdza ze jestem teraz testerem, wchodząc w moje aplikacje mam zainstalowaną wersję 1.5.8 i pisze ze dostepna jest aktualizacja. Wciskam aktualizuj i przechodzi do nastepnej strony gdzie jest tylko przycisk. odistaluj. lub otwórz.
|
|||
|
||||
starplus
![]() |
Przez sklep play aktualizuję. Wersja nadal stara. Nie mam już pomysłu co dalej.
|
|||
|
||||
ven
![]() |
||||
|
||||
starplus
![]() |
Zainstalowałem, śmiga aż miło! Dzięki! Mam jeszcze problem ze statystykami. Na laptopie są ,natomiast na telefonie są puste ramki. W przegladarce mam wlaczone wczytywanie obrazów.
|
|||
|
||||
ven
![]() |
Na jakim telefonie ?
|
|||
|
||||
Kamil19887
![]() |
Aplikacja wkońcu działa z sterownikiem 2.4
![]() ![]() |
|||
|
||||
starplus
![]() |
Ven na telefonie LG P920
|
|||
|
||||
sleza
![]() |
Na LG G3 śmiga
![]() |
|||
|
||||
jenot
![]() |
Witam u mnie po aktualizacji wszystko działa jak w zegarku z poziomu sterowania aplikacją przez telefon, natomiast mam problem w przejściem z trybu automatycznego na sterowanie ręczne i odwrotnie w e sterowniku przy obsłudze aplikacji e sterownik z kompa sterownik nie reaguje na polecenia wydawane z poziomu komputera. wszystkie informacje dotyczące temperatur urządzeń i ich pracy wskazują ok, natomiast jest problem z ich obsługą-jaka może być przyczyna?
|
|||
|
||||
starplus
![]() |
Coś się zmieniło po ostatnich pracach na sewerze. Aplikacja brak polaczenia od kilku dni.
|
|||
|
||||
ven
![]() |
A zaktualizowałeś aplikację ? Dzisiaj była aktualizacja. Właśnie sprawdzałem twój sterownik i działa prawidłowo na Androidzie.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona25 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||