Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona8 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
darase
![]() |
Nawet nie porównuj strony w laptopie z telefonem
![]() Całkowicie inna bajka chyba że wszędzie zabierasz laptopa. Np. wstaję rano patrzę jaka tem. na dworze, założyć 3swetry czy dwa. ![]() Po cichu powiem że założyłem konto i udostępniłem sterownik jednej bliskiej osobie. Aplikacja mobile ma ten błąd a może i nie, że bez konta nie można zobaczyć sterownika. |
|||
|
||||
darase
![]() |
Nie ważne jaki masz dostęp do internetu tylko pamiętaj o pakiecie internetowym, znajoma ma 600zł do zapłaty z tego tytułu.
|
|||
|
||||
misiek1
![]() |
darase napisał » 2013-01-04 14:59 600zł do zapłaty z tego tytułu. no nieźle, a nie wkradła jej się przypadkiem aktualizacja systemu w telefonie, bo one lubią w tle się aktualizować |
|||
|
||||
ven
![]() |
darase napisał » 2013-01-04 14:55 Aplikacja mobile ma ten błąd a może i nie, że bez konta nie można zobaczyć sterownika. Tak jest taki błąd, ale niedługo będzie aktualizacja i będzie to poprawione. |
|||
|
||||
ven
![]() |
darase napisał » 2013-01-04 14:59 Nie ważne jaki masz dostęp do internetu tylko pamiętaj o pakiecie internetowym, znajoma ma 600zł do zapłaty z tego tytułu. Aplikacja jak jej nie widać, to nie pobiera danych (nie działa w tle). Jedynie jeśli ktoś ma ustawiony widget to pobiera (ale są to bardzo małe ilości danych) |
|||
|
||||
ven
![]() |
Misiek, zmiana twojego hasła na to samo pomogło.
Zmień jeszcze raz sobie hasło na jakieś inne i sprawdź czy teraz działa. |
|||
|
||||
darase
![]() |
Znajoma korzystała z internetu bo jak działa w telefonie to czemu nie
![]() Teraz przedłużam iPlusa za 15zł- 3GB do telefonu wystarczy ![]() Obiecuję że jak będzie możliwość korzystania z aplikacji w telefonie bez konta to skasuję fikcyjne konto ![]() ![]() Panowie z ES macie regulowane stoły? Siostrzeniec programuje dla jakiejś firmy Amerykańskiej i właśnie przy takich stołach. Żarty żartami ale trzeba zmieniać pozycje ![]() |
|||
|
||||
misiek1
![]() |
PrzemekP i ven, dzięki wielkie teraz hula jak ta lala, zajebi....e wygląda
![]() |
|||
|
||||
misiek1
![]() |
a teraz zmienię hasło i zobaczymy czy będzie banglało
|
|||
|
||||
darase
![]() |
Widzisz Chłopie inna Bajka
![]() |
|||
|
||||
misiek1
![]() |
i nie działa :-(
po zmianie hasła czapa... |
|||
|
||||
misiek1
![]() |
darase napisał » 2013-01-04 15:31 Teraz przedłużam iPlusa za 15zł- 3GB do telefonu wystarczy ![]() trzeba będzie też o tym pomyśleć |
|||
|
||||
ven
![]() |
misiek1 napisał » 2013-01-04 15:49 i nie działa :-( po zmianie hasła czapa... A możesz zmienić na to co było ? i sprawdzić ? |
|||
|
||||
ven
![]() |
A nie używasz w haśle może jakiś niestandardowych znaków ?
|
|||
|
||||
misiek1
![]() |
nie, zwykłe litery nawet cyfr tam nie ma
ale przez moment działało a po zmianie hasła na stare nie działa |
|||
|
||||
misiek1
![]() |
ven, dalej nie działa
|
|||
|
||||
misiek1
![]() |
nie wiem o co chodzi, usunąłem z telefonu aktualne hasło i login i działa
|
|||
|
||||
misiek1
![]() |
ostatnie pytanie, czy z poziomu mobile nie ma możliwości zmienia nastaw kotła?
bo gdy chcę coś zmienić to monit się pojawia ze nie mam uprawnień do tego ... |
|||
|
||||
ven
![]() |
bo jak usunąłeś hasło, to masz dostęp tylko do sterowników publicznych i tylko do odczytu
|
|||
|
||||
darase
![]() |
Nie jesteś zalogowany jako właściciel.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona8 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||