Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona5 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
bobwoj
![]() |
Witam,
mam problem z aplikacją mobilną 1.5.2. Pobrana z Google Play na HTC One S, wer. androida 4.0.4. Po uruchomieniu aplikacji na samym dole przewija się informacja o braku danych sterownika, po kliknięciu na nią nic się nie pojawia. Nie mogę wejsć w menu żeby dodać sterownik. Uruchamiałem ponownie tel. odinstalowywałem i ponownie instalowałem - nic to nie daję. Jak wejść w menu aplikacji? |
|||
|
||||
minertu
![]() |
Na tel masz jakis przycisk taki jak do wejścia do menu telefonu,po uruchomieniu aplikacji naciśnij ten sam przycisk czy to zwykły czy dotykowy.
|
|||
|
||||
moontower
![]() |
Wciskasz przycisk menu telefonu i powinny pojawić się 5 okienek z opcjami: wykresy, wybierz sterownik, opcje itd. Wybierasz wybierz sterownik i tam wskazujesz właściciel sterownika. Wcześniej w konfiguracji musisz wpisać login i hasło do platformy esterownik.pl
|
|||
|
||||
bobwoj
![]() |
Panowie w tym rzecz, że podczas pracy aplikacji nie ma żadnego przycisku "menu". Przyciski funkcyjne telefonu dostępne podczas pracy aplikacji to te trzy na dole: wstecz-dom-ostatnio wybrane aplikacje, nic poza tym.
Poniżej zdjęcie: http://img703.imageshack.us/img703/5625/zdjecieb.jpg |
|||
|
||||
moontower
![]() |
Przytrzymaj dłużej ostatnie aplikacje
|
|||
|
||||
bobwoj
![]() |
moontower napisał » 2012-12-30 21:27 Przytrzymaj dłużej ostatnie aplikacje Strzał w 10 ![]() |
|||
|
||||
minertu
![]() |
![]() |
|||
|
||||
misiek1
![]() |
dobry
![]() a jak zainstalować mobile na sony xperia u z androidem 4 ? bo próbowałem tu https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.esterownik.android.esterownik to mi pisze że zainstalowano ale nic się nie dzieje w telefonie |
|||
|
||||
darase
![]() |
Masz aplikację tzn. ikonkę w telefonie?
|
|||
|
||||
misiek1
![]() |
no właśnie nic nie mam, na telefonie się nic nie dzieje podczas niby instalacji
|
|||
|
||||
darase
![]() |
Starsza wersja Ci działała?
Wśród widgetów też nie ma widgetu esterownik? |
|||
|
||||
misiek1
![]() |
nie miałem starszej wersji, a czy instalacje nalezy robić z poziomu telefonu czy komputera - np: pobieram na kompa a potem instaluję na telefon?
|
|||
|
||||
darase
![]() |
Mamie w LG z androidem 4 instalowałem ze skldapu Google i wszystko działa.
Jak wejdziesz na aplikację esterownik w sklepie Google to jest napis zainstalowano a pod spodem otwórz? |
|||
|
||||
misiek1
![]() |
no właśnie tak zrobiłem, narazie się instaluje
|
|||
|
||||
darase
![]() |
Musisz otworzyć aplikację i zalogować się na swój sterownik podając dane jak logujesz się na stronie www.esterownik.pl
|
|||
|
||||
misiek1
![]() |
wychodzi błąd komunikacji
|
|||
|
||||
misiek1
![]() |
a skąd pobrać adres sterownika?
|
|||
|
||||
darase
![]() |
Otwierasz aplikację, wybierasz konfigurację,połączenie i wpisujesz login i hasło.
|
|||
|
||||
darase
![]() |
Do menu wchodzisz takimi trzema kropeczkami jeśli masz je w telefonie.
|
|||
|
||||
misiek1
![]() |
wpisałem już login i hasło i ciągle wychodzi błąd komunikacji, z poziomu www esterownik loguje się normalnie (przez net) ale przez mobile to wychodzi błąd
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona5 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||