| Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
| Pierwsza stronaPoprzednia strona28 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|  | ||||
| bodziasty   | 
                                     PW nie chodzą - dawaj maila to ci Mikołaj podeśle
                                 | |||
|  | ||||
| piwakk   | 
                                     Witam Proszę o podesłanie starszej wersji na email k.pawelczyk@autograf.pl Z góry dziękuję | |||
|  | ||||
| puch   | 
                                     Witam,  Ja mam inny problem. Po wejściu do menu np. Parmetry spalania otrzymuje komunikat że aplikacja została zatrzymana i program się wysypuje. Android 6.0. Jest na to jakieś rozwiązanie? | |||
|  | ||||
| pawel3   | 
                                     Spróbuj zrobić to:  wejdź na menadżer Aplikacji znajdź naszą Apkę i wyczyść pamieć cech.  
                                 | |||
|  | ||||
| puch   | 
                                     Już o tym myślałem problem w tym że czyszczenie pamięci podręcznej jest nieaktywne. 
                                 | |||
|  | ||||
| twalczak   | 
                                     Witam, mam pytanie czy w programie ecoal mobile pobranego z sklepu play można dodać jako kafelek regulację temperatury za zaworem chodzi mi o temperature która idzie na grzejniki w domu. Proszę o pomoc.
                                 | |||
|  | ||||
| zbigmaz01   | 
                                     Czy ktoś ma mobilną działającą aplikację na antku 6 i wyżej i mógłby się podzielić instalką? Zmieniłem fona a starego wyczyściłem i zostałem w w kaczej d..ie. Poratujcie odpowiedzią jak to uruchomić bo to co jest w "sklepie" nie działa. | |||
|  | ||||
| ven   | 
                                     Jeśli chodzi o starą wersję aplikacji to sprawdź to: http://esterownik.pl/download/eSterownikMobile.apk | |||
|  | ||||
| zbigmaz01   | 
                                     Z tego linku nawet do menu nie mogę wejść bo od razu komunikat i wywala. | |||
|  | ||||
| gmaj22   | 
                                     Alfa ani beta ze sklepu tez nie?
                                 | |||
|  | ||||
| zbigmaz01   | 
                                     Obie sprawdzone dodane 2017-12-09 13:07Najlepszy nr to taki że już zabrałem córce tego mojego starego fona na którym działała aplikacja i na nim próbowałem na nowo zainstalować aplikację i żadna z tych dostępnych nie działa. | |||
|  | ||||
| gmaj22   | 
                                     To za karę, bo córce kupuje się nowego a sobie starego zostawia   Nie wiem, jaką ja mam tak naprawdę, ale jeśli można z fona "wyciągnąć" plik .apk, to mógłbym podesłać mój do sprawdzenia. (android 6.0.1.) | |||
|  | ||||
| zbigmaz01   | 
                                     Dostałem w prezencie a nie kupiłem   dodane 2017-12-09 14:50Dalej robię różne podejścia i bez powodzenia. | |||
|  | ||||
| ven   | 
                                     Ale co nie działa ? Jakiś komunikat ? Może chociaż screen ?
                                 | |||
|  | ||||
| gmaj22   | 
                                     Mam wersje apki v1.6.0.4 - spróbuję file commanderem albo file expertem kopię zapasową zrobić.
                                 | |||
|  | ||||
| zbigmaz01   |  dodane 2017-12-09 15:21  dodane 2017-12-09 15:29 gmaj22 napisał » 2017-12-09 15:05 Mam tą wersję z tym nr. Pobrana ze sklepu Mam wersje apki v1.6.0.4 - spróbuję file commanderem albo file expertem kopię zapasową zrobić. | |||
|  | ||||
| gmaj22   | 
                                     A ja tą samą wersję antka (6.0.1.) i u mnie ta apka chodzi.... (??)
                                 | |||
|  | ||||
| Olek85   | 
                                     ja taki komunikat miałem na słabej jakości telefonie, nie będę pisał modelu ale kosztował w granicach 350 zł
                                 | |||
|  | ||||
| zbigmaz01   | 
                                     Mój fon na którym chodziło ma już trzy lata a ile warty to nie wiem. To jest Huawei HONOR 6 3GB/16GB H60-L02 tak że nawet na dzisiaj to nie jest taki słaby dodane 2017-12-09 16:20Wychodzi na to że mam przechlapane z dostępem i trzeba się przeprosić ze str. internetową i przez nią wchodzić. | |||
|  | ||||
| zielonadolina   | 
                                     Dlaczego w wersji esterownik mobile2 alpha we wszystkich moich urzadzeniach tlo aplikacji jest biale a nie tak jak w prezentacji programu czarne mozna to jakos zmienic?
                                 | |||
| Pierwsza stronaPoprzednia strona28 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||