Forum  Aplikacje mobilne  eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj
First pagePrevious page28 / 29Next pageLast page
2017-01-16 20:16
  bodziasty Posts: 1865 Ostrzeżenie: 0
PW nie chodzą - dawaj maila to ci Mikołaj podeśle
2017-01-17 13:36
  piwakk Posts: 50 Ostrzeżenie: 0
Witam
Proszę o podesłanie starszej wersji na email
k.pawelczyk@autograf.pl
Z góry dziękuję
2017-10-31 20:50
  puch Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Witam, 
Ja mam inny problem. Po wejściu do menu np. Parmetry spalania otrzymuje komunikat że aplikacja została zatrzymana i program się wysypuje. Android 6.0.

Jest na to jakieś rozwiązanie?
2017-10-31 20:55
  pawel3 Posts: 393 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
Spróbuj zrobić to:  wejdź na menadżer Aplikacji znajdź naszą Apkę i wyczyść pamieć cech.  
2017-11-01 07:23
  puch Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Już o tym myślałem problem w tym że czyszczenie pamięci podręcznej jest nieaktywne. 
2017-11-04 16:52
  twalczak Posts: 11 Ostrzeżenie: 0
Witam, mam pytanie czy w programie ecoal mobile pobranego z sklepu play można dodać jako kafelek regulację temperatury za zaworem chodzi mi o temperature która idzie na grzejniki w domu. Proszę o pomoc.
2017-12-09 11:21
  zbigmaz01 Posts: 1578 Ostrzeżenie: 0
Czy ktoś ma mobilną działającą aplikację na antku 6 i wyżej i mógłby się podzielić instalką?
Zmieniłem fona a starego wyczyściłem i zostałem w w kaczej d..ie. 
Poratujcie odpowiedzią jak to uruchomić bo to co jest w "sklepie" nie działa.


2017-12-09 11:34
  ven Posts: 608 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Jeśli chodzi o starą wersję aplikacji to sprawdź to:

http://esterownik.pl/download/eSterownikMobile.apk
2017-12-09 12:09
  zbigmaz01 Posts: 1578 Ostrzeżenie: 0
Z tego linku nawet do menu nie mogę wejść bo od razu komunikat i wywala.

2017-12-09 12:38
  gmaj22 Posts: 1844 Ostrzeżenie: 0
Alfa ani beta ze sklepu tez nie?
2017-12-09 13:07
  zbigmaz01 Posts: 1578 Ostrzeżenie: 0
Obie sprawdzone
dodane 2017-12-09 13:07Najlepszy nr to taki że już zabrałem córce tego mojego starego fona na którym działała aplikacja  i na nim próbowałem na nowo zainstalować aplikację i żadna z tych dostępnych nie działa. 
2017-12-09 14:38
  gmaj22 Posts: 1844 Ostrzeżenie: 0
To za karę, bo córce kupuje się nowego a sobie starego zostawia
Nie wiem, jaką ja mam tak naprawdę, ale jeśli można z fona "wyciągnąć" plik .apk, to mógłbym podesłać mój do sprawdzenia. (android 6.0.1.)
2017-12-09 14:50
  zbigmaz01 Posts: 1578 Ostrzeżenie: 0
Dostałem w prezencie a nie kupiłem

dodane 2017-12-09 14:50Dalej robię różne podejścia i bez powodzenia.
2017-12-09 14:57
  ven Posts: 608 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Ale co nie działa ? Jakiś komunikat ? Może chociaż screen ?
2017-12-09 15:05
  gmaj22 Posts: 1844 Ostrzeżenie: 0
Mam wersje apki v1.6.0.4 - spróbuję file commanderem albo file expertem kopię zapasową zrobić.
2017-12-09 15:29
  zbigmaz01 Posts: 1578 Ostrzeżenie: 0

dodane 2017-12-09 15:21
dodane 2017-12-09 15:29
gmaj22 napisał » 2017-12-09 15:05
Mam wersje apki v1.6.0.4 - spróbuję file commanderem albo file expertem kopię zapasową zrobić.
Mam tą wersję z tym nr. Pobrana ze sklepu
2017-12-09 15:33
  gmaj22 Posts: 1844 Ostrzeżenie: 0
A ja tą samą wersję antka (6.0.1.) i u mnie ta apka chodzi.... (??)
2017-12-09 15:35
  Olek85 Posts: 984 Ostrzeżenie: 0
ja taki komunikat miałem na słabej jakości telefonie, nie będę pisał modelu ale kosztował w granicach 350 zł
2017-12-09 16:20
  zbigmaz01 Posts: 1578 Ostrzeżenie: 0
Mój fon na którym chodziło ma już trzy lata a ile warty to nie wiem.
To jest Huawei HONOR 6 3GB/16GB H60-L02 tak że nawet na dzisiaj to nie jest taki słaby
dodane 2017-12-09 16:20Wychodzi na to że mam przechlapane z dostępem i trzeba się przeprosić ze str. internetową i przez nią wchodzić.
2017-12-17 01:17
  zielonadolina Posts: 5 Ostrzeżenie: 0
Dlaczego w wersji esterownik mobile2 alpha we wszystkich moich urzadzeniach tlo aplikacji jest biale a nie tak jak w prezentacji programu czarne mozna to jakos zmienic?
First pagePrevious page28 / 29Next pageLast page
Users on-line: aadmf, Adik, aiskrzycki81, Figaro, Mati102, Piotras123, radek-ka, radzik1, szfettt