Forum eCoal.pl v3.5 Problem z aplikacją Subskrybuj | ||||
|
||||
Bogbur
![]() |
Witam czy ktoś może mi pomóc, a mianowicie wczoraj próbowałem uruchomić apke e sterownik po podłączeniu kabla LAN na wyświetlaczu pojawiła się ikona intetu próbowałem wpisać id lecz bezskutecznie nie wiem czemu.
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Gdzie w aplikacji wpisywałeś ID?
Wystarczy jak w aplikacji zalogujesz się danymi takimi jak logujesz się do platformy eSterownik.pl Na liście pojawi się Twój sterownik, jak i wszystkie udostępnione (o ile takie masz) |
|||
|
||||
Benek79
![]() |
Czy ktoś może pomóc ? Moja aplikacja w dalszym ciągu nie działa.
Sterownik podłączony do prądu a na apce powiadomienie że błąd parsowania |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Benek79 napisał » 2025-04-18 16:16 Czy ktoś może pomóc ? Moja aplikacja w dalszym ciągu nie działa. Sterownik podłączony do prądu a na apce powiadomienie że błąd parsowania Ciężko cokolwiek powiedzieć. Nie masz żadnego sterownika przypisanego do swojego konta. Napisałeś że sterownik jest podłączony do prądu, ale czy jest podłączony do internetu? Jaki masz sterownik i jakiej aplikacji próbujesz używać. Napisz coś więcej, będzie łatwiej pomoc. |
|||
|
||||
Gustine
![]() |
||||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Jaką masz wersję aplikacji? Sprawdź czy nie ma aktualizacji w Google Play.
|
|||
|
||||
Gustine
![]() |
Aktualizacja jest, ale nie moge jej zrobić ( Android 15) build date 27/10/2021 version 1.1.0.26 (262) build type ; realse wczesniej chodziło bez problemu, od kilku dni mam problem. Offline działa Proszę o pomoc, może zainstalować aplikację z pliku apk poza google store ? |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Gustine napisał » 2025-04-23 09:10 Aktualizacja jest, ale nie moge jej zrobić ( Android 15) Odinstaluj to co masz aktualnie i zainstaluj z Google Store aktualna wersja to 1.1.0.56 (307) |
|||
|
||||
Gustine
![]() |
![]() Dziękuje Przemo ! Działa |
|||