Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl Aktualizacja oprogramowania Ogniwo eko 16 Subskrybuj | ||||
|
||||
ukash
![]() |
Witam
Dawno tu nie byłem. Mam piec ogniwo eko 16, więc chyba sterownik e.Coal.pl ? W dziale pliki do pobrania widzę oprogramowanie 1.0.0.3. Obecnie mam oprogramowanie 0.3.1.8. Czy to jest do mojego sterownika i czy jest nowsze od tego co mam? pozdrawiam
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
ukash napisał » 2024-11-27 18:06 Witam Dawno tu nie byłem. Mam piec ogniwo eko 16, więc chyba sterownik e.Coal.pl ? W dziale pliki do pobrania widzę oprogramowanie 1.0.0.3. Obecnie mam oprogramowanie 0.3.1.8. Czy to jest do mojego sterownika i czy jest nowsze od tego co mam? pozdrawiam 0.3.1.8 to ostatni soft do Twojego sterownika wersja hardware 2.1 1.0.0.3 to soft do sterownika w wersji 2.4 |
|||
|
||||
ukash
![]() |
Dzięki za odpowiedź. Dobrze że zapytałem, bo byłem o krok od załadowania go sterownika
![]() |
|||