Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne Aplikacja po aktualizacji nie działa. Subskrybuj | ||||
|
||||
dapson87
![]() |
Witam po dzisiejszej aktualizacji do wersji 1.1.0.50(302)aplikacja esterownik nie otwiera się na tel. Proszę o pomoc.
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
dapson87 napisał » 2024-11-15 11:30 Witam po dzisiejszej aktualizacji do wersji 1.1.0.50(302)aplikacja esterownik nie otwiera się na tel. Proszę o pomoc. Tak wiemy. Wkradł się błąd - został już poprawiony. Aktualizacja już wysłana do sklepu Play - czekamy na akceptację Google. |
|||
|
||||
dapson87
![]() |
Czy można pobrać do tego czasu starsza wersję jeśli tak prosiłbym o linka oraz o info jeśli nowa apka już pojawi się w sklepie play
dodane 2024-11-15 12:08Pobrałem ale teraz gdy chce edytować wykresy wywala się aplikacja |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Aktualizacja jest już dostępna
|
|||
|
||||
dapson87
![]() |
Co z wykresami nadal nie działają,kiedy to będzie poprawione ?
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Do sklepu play trafiła kolejna aktualizacja.
|
|||
|
||||
mblazkie
![]() |
U mnie też się pojawiły problemy z pracą pieca po aktualizacji aplikacji dodatkowo na planie wszystkie pompy są na OFF pomimo tego, że fizycznie pracują.
|
|||
|
||||
Iscar
![]() |
Po aktualizacji nie mam podglądu na histogram w trybie grupowym ?
Można wrócić do starszej wersji ? |
|||