Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne Po aktualizacji nie działają powiadomienia push Subskrybuj | ||||
|
||||
Mariusz_PL
![]() |
Problem jak w temacie. Zaktualizowałem oprogramowanie na telefonie (android 12, wersja apki 1.1.0.48(301)) i na kotłach (wgląd - są publiczne), i od tego czasu nie przychodzą mi alarmy przez powiadomienia push ani przez e-mail, choć do tej pory przychodziły. Ma ktoś jakiś pomysł, co pozmieniać?
|
|||
|
||||
rataj8204
![]() |
Dołączam się do pytania. Wszystko aktywowane, powiadomienia w aplikacji włączone, optymalizacja baterii dla apki wyłączona. I tak samo, nie działają powiadomienia push.
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Potwierdzam , u mnie też przestały działać powiadomienia Push , SMS działają Ok .
dodane 2024-11-25 14:08Ps.Dodatkowo w aplikacji co jakiś czas znikają wykresy i nie działają statystyki 😕 dodane 2024-11-26 06:53Co do znikających wykresów winna chyba jest najnowsza wersja Androida 14 , która blokuje wcześniej otwartą aplikacje ESterownik , po jej wsunięciu z historii , wszystko wraca do normy i wykresy się pojawiają 🤔 |
|||
|
||||
kociol750309
![]() |
Dzień dobry.
Potwierdzam sytuację. Powiadomienia nie działają. |
|||
|
||||
rj1972
![]() |
Coś wiadomo w temacie? U mnie również nie działają.
|
|||