Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Pello v3.5 Pello 3.5 nie wyświetla temp. wewnętrznej Subskrybuj | ||||
|
||||
Rudi24
![]() |
Na panelu nie wyświetla się temp. wewnętrzna. Mam podłączony i ustawiony czujnik przewodowy wewnętrzny, a pokazuje tylko zadaną temperaturę z programatora. Jak podłączę termostat pokojowy i zmienię w ustawieniach na termostat zewn., to wszystko działa-oczywiście bez wskazań temp.(więc przewody ok.) Czujnik sprawny, a czujnik temp. zewn. działa i pokazuje. Czy coś ustawiam nie tak? [
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
W ustawieniach Obwodów CO - Typ regulatora pokojowego - Przewody czujnik temperatury , żeby zapisać ustawienia wymagany restart sterownika 😉 Jakoś nie widzę tej temp.zew 😕❓
|
|||
|
||||
Rudi24
![]() |
Dzięki, pomogło. Zdj. robiłem przed podł. czujnika zewn.
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Nie ma za co, cieszę się, że udało mi się pomóc 😉 Swoją drogą, pytanie do ES , czy w instrukcji obsługi sterownika istnieje taki zapis , ”myk” jak zapisać ustawienia po dodaniu czujnika temperatury, jak widać nie wszystkie dodają się automatycznie 🤔❓
|
|||