Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne aplikacja mobilna po update 1.1.0.48 (301) - bug i tlumaczenie do CZ Subskrybuj | ||||
|
||||
ledsezelim
![]() |
Dzien dobry
Wczoraj przeszed update aplikacji mobilnej w mojej komorce. Doteraz mi sie pokazujac v EN, jakoe mile cudo ze w koncu mam jezyk czeski. Dzieki za to. Ale chial bym zglosic bug przy pokazaniu statystyk - screenshot zalaczony Dalej widze, ze niektore tlumaczenie jest nie do konca w porzadku - polecam pomoc w tym temacie i moge przejsc przez cale menu aplikacje i przekazac jak by bylo treba poprawic. dodane 2024-09-27 09:51 ![]() |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
ledsezelim napisał » 2024-09-27 09:51 Dzien dobry Wczoraj przeszed update aplikacji mobilnej w mojej komorce. Doteraz mi sie pokazujac v EN, jakoe mile cudo ze w koncu mam jezyk czeski. Dzieki za to. Ale chial bym zglosic bug przy pokazaniu statystyk - screenshot zalaczony Dalejwidze, ze niektore tlumaczenie jest nie do konca w porzadku - polecampomoc w tym temacie i moge przejsc przez cale menu aplikacje i przekazacjak by bylo treba poprawic. Dziękujemy za informacje. Z chęcią skorzystamy z pomocy. Odezwiemy się aby ustalić jak najwygodniej byłoby współpracować. |
|||
|
||||
ledsezelim
![]() |
PrzemekP napisał » 2024-09-27 12:20 ledsezelim napisał » 2024-09-27 09:51 Dzien dobry Wczoraj przeszed update aplikacji mobilnej w mojej komorce. Doteraz mi sie pokazujac v EN, jakoe mile cudo ze w koncu mam jezyk czeski. Dzieki za to. Ale chial bym zglosic bug przy pokazaniu statystyk - screenshot zalaczony Dalejwidze, ze niektore tlumaczenie jest nie do konca w porzadku - polecampomoc w tym temacie i moge przejsc przez cale menu aplikacje i przekazacjak by bylo treba poprawic. Dziękujemy za informacje. Z chęcią skorzystamy z pomocy. Odezwiemy się aby ustalić jak najwygodniej byłoby współpracować. OK, z mojej strony to najlepiej przez email, wiekszosc czasu jestem sluzbowo w delegacji poza domem pozdrawiam zdravím a přeju hezký den |
|||