Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Kalibracja czujnika temp. Zewnętrznej Subskrybuj | ||||
|
||||
cosnekjr
![]() |
Witam,
Na starych bateriach pokazywał dobrze temp. Na nowych bateriach przekłamuje o 2 st. W ustawieniach jest zakładka kalibracja czujników bez rezultatu. Gdzie mogę jeszcze zrobić kalibrację? Czujnik temp. Podpięty bezprzewodowo
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Witam, kalibracja dostępna w ustawieniach sterownika dotyczy czujników przewodowych . Bezprzewodowych nie da się w ten sposób skalibrować
![]() dodane 2024-04-04 10:37PS. Jeżeli masz model BT4B , to jest szansa na zdalną aktualizację czujnika przez serwis ![]() |
|||
|
||||
cosnekjr
![]() |
Jak się nie mylę to mam BT2. Tylko temp. pokazuje. Czy mogę coś jeszcze zrobić z czujnikiem czy poprostu ten typ tak ma?
|
|||
|
||||
slawtaz
![]() |
BT2 nie ma możliwości kalibracji.
|
|||
|
||||
cosnekjr
![]() |
Czujnik temp. Zewnętrznej już całkiem oszalał na zewnątrz 1st. a on pokazuje 13st. Trzeba pewnie zakupić nowy
|
|||