Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum bruli.pl v3.5 "ten telefon nie jest zgodny z tą aplikacją" Subskrybuj | ||||
|
||||
matt_wiersz
![]() |
Po koniecznym resecie mojej Mi note 4 nie mogę pobrać aplikacji e sterownik ze sklepu Google Play. Co takiego mogłem zrobić po przywróceniu ustawień fabrycznych w smartfonie, na którym kilka dobrych lat pracowała? Dziękuję za porady.
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Jaką masz wersję androida ?
|
|||
|
||||
matt_wiersz
![]() |
android 7(nougat) rano działało przed resetem. |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Spróbuj pobrać z innego źródła , czy inne aplikacje możesz normalnie pobierać ze sklepu Google?
|
|||
|
||||
matt_wiersz
![]() |
odinstalowałem aktualizacje sklepu Google play i teraz bydle nawet nie pokazuje appki esterownik w wynikach wyszukiwania hasła "esterownik". Chyba chcą mnie zmusić do zakupu kolejnego smartfona? Bankowa aplikacja z mbanku dała się pobrać i zaktualizować więc nie mam pojęcia co może być nie tak?
|
|||