Wystąpił problem z dostępnością numeru Serwisu. Do czasu uruchomienia numeru głównego prosimy o kontakt pod numerem 605-780-882
Forum  Aplikacje mobilne  Nie działa apka po za domem Subskrybuj
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona
2024-01-12 21:53
  rj1972 Posty: 1247 Ostrzeżenie: 0
Ja nigdy nie spotkałem się z turkusowym ptaszkiem. Lepiej by się kobieta wypowidziała w temacie. Ale ja u siebie widzę faktycznie 3 kolory: czysto zielony na wifi, inny odcień zielonego (może to być turkusowy) na danych komórkowych i czerwony krzyż jako brak dostępu. Jeśli widzisz ptaszek potencjalnie turkusowy lub inny zielony ale nie czerwony to masz problem z telefonem lub z netem. Ptaszek to aktywne łącze ale bardzo słabe. Tak sądzę. 
2024-01-12 22:50
  Shrek Posty: 14 Ostrzeżenie: 0
Tak zamontowana .... 

No żona powiedziała że to turkus hehe ... posprawdzam to jeszcze ile moge i umiem
2024-01-13 08:06
  PrzemekP Posty: 950 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Shrek napisał » 2024-01-12 22:50
Tak zamontowana .... 

No żona powiedziała że to turkus hehe ... posprawdzam to jeszcze ile moge i umiem

Jakimi danymi jesteś zalogowany do aplikacji ? Musisz się zalogować takim samych loginem / hasłem jak przy logowaniu się na esterownik.pl.

2024-01-13 16:10
Takimi samymi
2024-01-13 19:00
rj1972 napisał » 2024-01-12 21:53
Ja nigdy nie spotkałem się z turkusowym ptaszkiem. Lepiej by się kobieta wypowidziała w temacie. Ale ja u siebie widzę faktycznie 3 kolory: czysto zielony na wifi, inny odcień zielonego (może to być turkusowy) na danych komórkowych i czerwony krzyż jako brak dostępu. Jeśli widzisz ptaszek potencjalnie turkusowy lub inny zielony ale nie czerwony to masz problem z telefonem lub z netem. Ptaszek to aktywne łącze ale bardzo słabe. Tak sądzę. 

Źle sądzisz.
zielony - telefon jest w tej samej sieci co sterownik 
turkus - sterownik jest online ale telefon jest w innej sieci (niezależnie czy to dane komórkowe czy WiFi sąsiada)
czerwony - sterownik offline

Shrek - Twój sterownik jest online i nie ma problemu z dostępem do niego. 
Sprawdź czy na pewno jesteś zalogowany do aplikacji danymi z eSterownik.pl
2024-01-15 16:37
Posprawdzałem wszystko ... i jest  już ok ... tylko odświeżanie danych trwa meeega długo 

Dziękuję wam wszystkim za pomoc.

A pytanie z innej beczki bo stało się coś co mi nigdy się nie zdażyło i to 2 razy. Sterownik jakby się zaciął piec chodził na mega obrotach przez całą noc. Podawał co 3 sekundy węgiel. Rano jak poszedłem zaglądnoć do pieca to pod paleniskiem miałe pełno niespalonego węgla z popiołem temperatura dość dużo ponad zadaną ... wystraszyłem się troche ale gdy otworzyłem zasobnik żeby zobaczyć ile zostało w środku węgla to po zamknięciu wróciło wszystko do normy. Z popielnika za jedną noc wyciągłem 3 wiadra niespalonego węgla z popiołem oraz ogarkami węgla, a w zasobniku było poniżej połowy.  

Co można z tym fantem zrobić? Da się zresetować sterownik? Czy to pomoże?
2024-10-27 10:25
  Myk-Myk Posty: 1 Ostrzeżenie: 0
Witam, mam problem z dodaniem urzadzenie ....caly czas wyskakuje komunikat < wystapil blad podczas parowania urzadzenia> co moze byc przyczyna ???
2024-10-28 07:34
Myk-Myk napisał » 2024-10-27 10:25
Witam, mam problem z dodaniem urzadzenie ....caly czas wyskakuje komunikat < wystapil blad podczas parowania urzadzenia> co moze byc przyczyna ???

Jaki sterownik próbujesz dodać ?
Jest widoczny w sieci lokalnej ?
2025-10-05 08:28
  krisgam Posty: 17 Ostrzeżenie: 0
Witam. Czy można na pace mieć dwa piece?. Jeden krisgam mam ,chciałbym mieć podgląd na drugi.  stankoc. Jak to zrobić
2025-10-05 08:57
  MateoKoc Posty: 502 Ostrzeżenie: 0
krisgam napisał » 2025-10-05 08:28
Witam. Czy można na pace mieć dwa piece?. Jeden krisgam mam ,chciałbym mieć podgląd na drugi.  stankoc. Jak to zrobić

Dodaj do jednego konta drugie urządzenie.

2025-10-05 09:19
Ale stankoc jest widoczny w sieci , mnie chodzi abym go miał na aplikacji  tel android.
Jeden   piec krisgam mam na pace.Chciałbym mieć też stankoc.
Oraz jak uruchomić powiadomienia SMS o alarmach będąc w sieci transferu danych czyli inna  sieć niż pracuje w domu
Telefon- plusa
Piec- pley dla krisgam
Piec- Orange dla stankoc
2025-10-05 17:47
  MateoKoc Posty: 502 Ostrzeżenie: 0
Skoro masz oba urządzenia dodane do jednego konta, to powinieneś widzieć oba w aplikacji.
Może wyczyść dane aplikacji i ponownie się zaloguj.
2025-10-06 07:36
krisgam napisał » 2025-10-05 09:19
Ale stankoc jest widoczny w sieci , mnie chodzi abym go miał na aplikacji  tel android.
Jeden   piec krisgam mam na pace.Chciałbym mieć też stankoc.
Oraz jak uruchomić powiadomienia SMS o alarmach będąc w sieci transferu danych czyli inna  sieć niż pracuje w domu
Telefon- plusa
Piec- pley dla krisgam
Piec- Orange dla stankoc

Po zalogowaniu się do aplikacji masz listę sterowników które są dodane (lub udostępnione) do Twojego konta. Po wybraniu sterownika, jeżeli chcesz się cofnąć do listy musisz kliknąć menu (trzy poziome kreski w górnym lewym rogu) i wybrać opcję Moje Systemy - powrócisz do listy i będziesz mógł wybrać inny sterownik.

Co do SMS to sieć danych nie ma tutaj żadnego znaczenia. SMSy są wysyłane przez naszą usługę - jeżeli tylko sterownik ma dostęp do internetu (i oczywiście odpowiednio skonfigurowane powiadomienia - i co najważniejsze konto posiada odpowiednią ilość punktów na SMS) to SMS będzie wysłany.
2025-10-06 08:53
Przemku.Już działa.Drugie urządzenie stankoc  pojawiło mi się w sieci lokalnej stankoc .Jego numery też mi się pojawiły i wystarczyło powiązać konta.Dzięki
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona
Użytkownicy online: arek_p, Bogdanszlaga, Bogucice-66, Burjan, Dobra23a, gienek_k, heniekwi, ibmthink, marekrybak123, OEP-10, Pavlis