Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne Nie działa apka po za domem Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
rj1972
![]() |
Ja nigdy nie spotkałem się z turkusowym ptaszkiem. Lepiej by się kobieta wypowidziała w temacie. Ale ja u siebie widzę faktycznie 3 kolory: czysto zielony na wifi, inny odcień zielonego (może to być turkusowy) na danych komórkowych i czerwony krzyż jako brak dostępu. Jeśli widzisz ptaszek potencjalnie turkusowy lub inny zielony ale nie czerwony to masz problem z telefonem lub z netem. Ptaszek to aktywne łącze ale bardzo słabe. Tak sądzę.
|
|||
|
||||
Shrek
![]() |
Tak zamontowana ....
No żona powiedziała że to turkus hehe ... posprawdzam to jeszcze ile moge i umiem |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Shrek napisał » 2024-01-12 22:50 Tak zamontowana .... No żona powiedziała że to turkus hehe ... posprawdzam to jeszcze ile moge i umiem Jakimi danymi jesteś zalogowany do aplikacji ? Musisz się zalogować takim samych loginem / hasłem jak przy logowaniu się na esterownik.pl. |
|||
|
||||
Shrek
![]() |
Takimi samymi
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
rj1972 napisał » 2024-01-12 21:53 Ja nigdy nie spotkałem się z turkusowym ptaszkiem. Lepiej by się kobieta wypowidziała w temacie. Ale ja u siebie widzę faktycznie 3 kolory: czysto zielony na wifi, inny odcień zielonego (może to być turkusowy) na danych komórkowych i czerwony krzyż jako brak dostępu. Jeśli widzisz ptaszek potencjalnie turkusowy lub inny zielony ale nie czerwony to masz problem z telefonem lub z netem. Ptaszek to aktywne łącze ale bardzo słabe. Tak sądzę. Źle sądzisz. zielony - telefon jest w tej samej sieci co sterownik turkus - sterownik jest online ale telefon jest w innej sieci (niezależnie czy to dane komórkowe czy WiFi sąsiada) czerwony - sterownik offline Shrek - Twój sterownik jest online i nie ma problemu z dostępem do niego. Sprawdź czy na pewno jesteś zalogowany do aplikacji danymi z eSterownik.pl |
|||
|
||||
Shrek
![]() |
Posprawdzałem wszystko ... i jest już ok ... tylko odświeżanie danych trwa meeega długo
Dziękuję wam wszystkim za pomoc. A pytanie z innej beczki bo stało się coś co mi nigdy się nie zdażyło i to 2 razy. Sterownik jakby się zaciął piec chodził na mega obrotach przez całą noc. Podawał co 3 sekundy węgiel. Rano jak poszedłem zaglądnoć do pieca to pod paleniskiem miałe pełno niespalonego węgla z popiołem temperatura dość dużo ponad zadaną ... wystraszyłem się troche ale gdy otworzyłem zasobnik żeby zobaczyć ile zostało w środku węgla to po zamknięciu wróciło wszystko do normy. Z popielnika za jedną noc wyciągłem 3 wiadra niespalonego węgla z popiołem oraz ogarkami węgla, a w zasobniku było poniżej połowy. Co można z tym fantem zrobić? Da się zresetować sterownik? Czy to pomoże? |
|||
|
||||
Myk-Myk
![]() |
Witam, mam problem z dodaniem urzadzenie ....caly czas wyskakuje komunikat < wystapil blad podczas parowania urzadzenia> co moze byc przyczyna ???
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Myk-Myk napisał » 2024-10-27 10:25 Witam, mam problem z dodaniem urzadzenie ....caly czas wyskakuje komunikat < wystapil blad podczas parowania urzadzenia> co moze byc przyczyna ??? Jaki sterownik próbujesz dodać ? Jest widoczny w sieci lokalnej ? |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||