Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Zabezpieczenie terminczne kotła ecoal 3.5 Subskrybuj | ||||
|
||||
himeroza
![]() |
Witam zakupiłem sobie używany sterownik ecoal 3.5 i teraz podpinam wszystkie kable i czujniki, ale nie mam pojęcie gdzie wpiąć Zabezpieczenie terminczne kotła które jest syngalizowane przez alarm Został mi ostatni czujnik który ma 4 żyły i nie mam pojęcia gdzie go wpiąć do sterownika Proszę o porade ![]() |
|||
|
||||
rj1972
![]() |
Pobierz instrukcje v3.5. Tam jest schemat z połączeniem i kolorami przewodów.
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Patrząc od gróry schematu Styki termik kotła - brązowy, niebieski Styki czujnik temp. kotła - czarny, biały |
|||
|
||||
himeroza
![]() |
Profil68 napisał » 2023-09-20 10:21 Patrząc od gróry schematu Styki termik kotła - brązowy, niebieski Styki czujnik temp. kotła - czarny, biały Czyli generalnie ten czujnik powinien być w piecu z tyłu tam jest kapilara? dodane 2023-09-20 11:06 rj1972 napisał » 2023-09-20 09:58 Pobierz instrukcje v3.5. Tam jest schemat z połączeniem i kolorami przewodów. W instrukcji nic nie ma, patrzyłem |
|||
|
||||
rj1972
![]() |
||||
|
||||
himeroza
![]() |
Noi wszystko jasne! @ rj1972 @Profil68 dzięki za pomoc |
|||