Forum eSterownik.pl Problem z połączeniem ze sterownikiem Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
shake_all
|
Cześć
Od wczoraj nie mogę połączyć się z piecem. Nie działa ani lokalnie i przez apke. Internet do pieca powinien dochodzić bo ten sam kabel podpiąłem do laptopa i jest wszystko ok. Reset routera , switcha i pieca nic nie daję. W sterowniku wchodząc w zakładkę internetu jest info : "zdalny serwer łączenie". Czy możecie mi jakoś pomóc?
|
|||
|
||||
DKo70
|
Hej. Coś jest na rzeczy bo u mnie jest ten sam problem. Internet po lanie a nie łączy.
|
|||
|
||||
jerzypukowiec
|
Hej od wczoraj nie mogę połączyć się z piecem. czyżby konserwacja.Pozdrawiam
|
|||
|
||||
zakatek
|
U mnie to samo. Nie można połączyć się z piecem. Pozdrawiam
|
|||
|
||||
zgolab
|
Cześć
Ja mam tak samo od wczoraj. Pozdrawiam |
|||
|
||||
jaco1976
|
Witam wszystkich
U mnie tez problem nie mogę się połączyć. Pozdrawiam |
|||
|
||||
ferdek77
|
Witam, myślałem, że coś mi "padło" ale widzę, że to nie tyko u mnie jest problem, żadne resety i inne sztuczki nie pomogły
Pozdrawiam |
|||
|
||||
konto usunięte
|
witm u mnie to samo
|
|||
|
||||
damian203
|
Witam, ja również potwierdzam - brak połączenia z serwerem. Sterowniki w nowej wersji działają. Czyżby nas, starych użytkowników porzucono?
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Pozdrawiam. Od wczoraj brak połączenia z piecem.
|
|||
|
||||
renmar77
|
Cześć wszystkim użytkownikom, u mnie ten sam problem, zacząłem już kombinować co mogło się stać, dobrze, że wszedłem na grupę, to już wiem, że problem nie leży po mojej stronie, pewnie jakaś niezapowiedziana konserwacja, albo inna awaria, pozdrawiam
|
|||
|
||||
shake_all
|
Zaczęło działać. Nie wiem tylko dlaczego lokalnie przez stronę nie mogę wejść. Tylko białe tło.
|
|||
|
||||
renmar77
|
No działa, jak samo przestało, tak i samo zaczęło bez żadnej ingerencji. A jak już tu jestem, to proszę was koledzy o pomoc, bo ja tylko przez stronkę mogę wchodzić, apkę zainstalowałem ale nawet się nie uruchamia, wyświetla tylko białą stronę, proszę o pomoc, może złą zainstalowałem, dzięki
|
|||
|
||||
radek_w1
|
Witam U mnie też problem. Co się dzieje? |
|||
|
||||
Bohumil1972
|
Ten sam problem.
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Bohumil1972 napisał » 2023-10-09 18:39 Ten sam problem. Ten sam problem czyli jaki ? Jak sterownik nie jest podłączony do internetu to ciężko cokolwiek na nim zrobić. |
|||
|
||||
fela1234
|
Witam czy ktoś ma podłączony sterownik do internetu przez tzw.wzmacniacz Internetu oczywiście przez kabel i czy to działa Przeniesiony z wątku: Migracja na nową usługę
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
fela1234 napisał » 2023-10-24 07:38 Witam czy ktoś ma podłączony sterownik do internetu przez tzw.wzmacniacz Internetu oczywiście przez kabel i czy to działa Zakładam, że piszesz o urządzeniu typu WiFi Range Extender. Tak działa. |
|||
|
||||
MateoKoc
|
fela1234 napisał » 2023-10-24 07:38 Witam czy ktoś ma podłączony sterownik do internetu przez tzw.wzmacniacz Internetu oczywiście przez kabel i czy to działa Mam TP-LINK TL-WA850RE i działa bez problemu. |
|||
|
||||
leON22
|
fela1234 napisał » 2023-10-24 07:38 Witam czy ktoś ma podłączony sterownik do internetu przez tzw.wzmacniacz Internetu oczywiście przez kabel i czy to działa U mnie od początku śmiga Netgeer EX3700, warunek działania w miejscu gdzie ma być ten repeater musi być sygnał ( zasięg wifi ) z głównego routera |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||