Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.
Forum eCoal.pl v3.5 Wyświetlacz pieca ogniwo eco plus m Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
OLANINA
![]() |
nathan_g napisał » 2023-10-23 09:24 Barto323 napisał » 2023-10-22 14:16 nathan_g napisał » 2023-05-08 11:38 Panel CD3 będzie działał po zainstalowaniu właściwej/najnowszej aktualizacji przez kartę microSD. Wysłałem na Pana adres e-mail plik z najnowszą aktualizacją do sterownika eCoal. Proszę skorzystać z dołączonej instrukcji. Powinno to rozwiązać problem Ja również mam ten problem - proszę o aktualizację Witam mam ten sam problem co kolega u góry czy jest Pan w stanie mi wysłac aktualizacje ? Odpisałem na priv dodane 2024-09-14 06:30Ja również mam ten problem - proszę o aktualizację |
|||
|
||||
Rico72
![]() |
Gdzie są dostępne aktualizacje z kad pobrać?
dodane 2024-11-06 18:30witam z kad pobrac aktualizacje? dodane 2024-11-06 21:13 nathan_g napisał » 2023-10-23 09:24 Barto323 napisał » 2023-10-22 14:16 nathan_g napisał » 2023-05-08 11:38 Panel CD3 będzie działał po zainstalowaniu właściwej/najnowszej aktualizacji przez kartę microSD. Wysłałem na Pana adres e-mail plik z najnowszą aktualizacją do sterownika eCoal. Proszę skorzystać z dołączonej instrukcji. Powinno to rozwiązać problem Witam mam ten sam problem co kolega u góry czy jest Pan w stanie mi wysłac aktualizacje ? Odpisałem na priv mam ten sam problem potrzebuje namiarow na sterownik |
|||
|
||||
Hajtaler
![]() |
Ten sam problem - brak komunikacji po wymianie panelu na nowy. Proszę o aktualizację i instrukcję. Czy aktualizację można zainstalować bez wyjmowania karty sd? mam trudny dostęp
|
|||
|
||||
gesy1974
![]() |
Odegnij delikatnie ramkę wyświetlacza i wyczyść. Taki problem pojawia się kiedy pod ramkę dostaną się zabrudzenia. Miałem dokładnie ten sam problem. |
|||
|
||||
knukbelk
![]() |
Czy po zrobieniu aktualizacji do 1.1.38.12 muszę zrobić w poleceniach
Restart urządzenia Formatuj kartę SD Ponieważ świecą mi na czerwono napisy -wykonaj polecenie |
|||
|
||||
Dawid2890
![]() |
Wyświetlacz nie działa nowy kupiony. Wyświetla się komunikat i nic nie działa. Proszę pomoc
Wyświetla się tylko info o wymaganej wersji CD1-2.0.1.16 |
|||
|
||||
rj1972
![]() |
Dawid2890 napisał » 2025-04-12 20:52 Wyświetlacz nie działa nowy kupiony. Wyświetla się komunikat i nic nie działa. Proszę pomoc Wyświetla się tylko info o wymaganej wersji CD1-2.0.1.16 Najszybciej i najpewniej dzwoń w najbliższy poniedziałek na numer serwisowy. Jesli możesz i masz sterownik w necie to udostepnij go jako publuczny. Albo opisz problem szerzej albo omów problem telefonicznie z serwisem. |
|||
|
||||
Hajtaler
![]() |
Serwis to jakaś kpina - dzwoniłem w piątek rano, opisałem problem to gość przez 20 min nie wiedział o co chodzi. Jak już załapał to miał mi wysłać na maila plik z aktualizacją do podmiany na karcie SD. Do godz 15 maila nie dostałem po czym napisałem przez skrzynkę kontaktową . Czekam. Na razie 1/10
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||