Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Pello v3.5 kupie uzywany ogniwo eko plus m 14kw lub plus+ 16kw Subskrybuj | ||||
|
||||
mietus
![]() |
witam czy ktos z was planuje wymiane pieca ogniwo eko plus m ? jestem zainteresowany odkupieniem najlepiej slask lub okolice
|
|||
|
||||
MateoKoc
![]() |
mietus napisał » 2023-01-23 19:51 witam czy ktos z was planuje wymiane pieca ogniwo eko plus m ? jestem zainteresowany odkupieniem najlepiej slask lub okolice Ja na twoim miejscu szukałbym jednak Plus+. Sam obsługuję Plus M. Plus + ma rj1972 i nagrywa o nim materiały na YT. (kanał: RomJar J) Moim zdaniem Plus + jest lepszym wyborem. ![]() |
|||
|
||||
leon
![]() |
mietus Ja w tym roku wyjeżdżam swoim niebieskim z kotłowni 16kW. Grzał 6 sesonów
|
|||
|
||||
mietus
![]() |
MateoKoc napisał » 2023-01-23 21:16 tak wiem ze plus + bylby lepszyn wyborem ale w uzywkach sie nie wybrzydza.eko plus m znam bo posiadam taki od nowosci i zlego slowa nie moge powiedziec ale potrzebuje do domu rodzicow .moze na koniec sezonu bedzie jakis wiekszy wybor bo jak narazie np na olx malo tegomietus napisał » 2023-01-23 19:51 witam czy ktos z was planuje wymiane pieca ogniwo eko plus m ? jestem zainteresowany odkupieniem najlepiej slask lub okolice Ja na twoim miejscu szukałbym jednak Plus+. Sam obsługuję Plus M. Plus + ma rj1972 i nagrywa o nim materiały na YT. (kanał: RomJar J) Moim zdaniem Plus + jest lepszym wyborem. ![]() dodane 2023-01-26 19:45temat uwazam za zamkniety po namysle przyjezdza do mnie nowka sztuka ogniwo plus+ 10kw |
|||
|
||||
rj1972
![]() |
![]() |
|||