Forum Pello v3.5 Statystyki w aplikacji Subskrybuj | ||||
|
||||
Nazer
|
||||
|
||||
TomFa
|
Hej, żeby statystyki działały, musisz dodać zakup paliwa w zdarzeniach - przełączasz kartę i dodajesz nowy wpis Pozdrawiam Przeniesiony z wątku: Statystyki w aplikacji |
|||
|
||||
TomFa
|
Hej. Tak jak Ci pisałem w innym poście, musisz dodać zakup paliwa w zdarzeniach ( karta obok statystyk). A ta data to tak ma być. To jest data kolejnego zasypu zasobnika |
|||
|
||||
Nazer
|
a jak dodać tą datę zakupu paliwa w zdarzeniach bo nie widzę takiej opcji? a co do daty kolejnego zasypu to chyba błąd bo nie bardzo że mam dosypać kolejne w 2023 roku
|
|||
|
||||
TomFa
|
Z poziomu aplikacji to nie wiem .
przez stronę to tak. dodane 2022-10-13 11:34a jeśli chodzi o datę, to nie wiem co tam wpisałeś - trzeba podać ilość w kg i czas pracy do opróżnienia zasobnika - według kalibracji. Mi np wyszło że około 2900g na 10 min zużywa czyli worek 15 kg na jakieś 45 - 50 min pracy palinka. |
|||
|
||||
Michal86
|
Kilogramy dzielisz na wydajność podajnika w czasie jednej minuty i wychodzi Ci "teoretyczny" czas do opróżnienia zasobnika.
Dla przykładu... Wydajność z przesypu to 3kg. Czyli dla jednej minuty będzie 0.3kg. Zasypałeś 200kg. Czyli 200 dzielone przez 0.3 wychodzi 667 minut pracy podajnika. To tylko w teorii bo wiadomo, że nigdy równo nie podaje ale mniej więcej będzie się zgadzać. |
|||