Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum bruli.pl v3.5 parowanie czujnika temperatury po aktualizacji Subskrybuj | ||||
|
||||
PLUS-MAD
![]() |
Witam. Mam pytanie dotyczące czujnika temperatury radiowego z wyświetlaczem. Konfiguracja mojego systemu: czujnik steruje salonem, który jest podpięty pod CO2 - jest ogrzewanie podłogowe sterowane listwą radiową. Usunąłem salon. Teraz według instrukcji sparowałem czujnik radiowy z panelu przy piecu, pod obwód co2. Czujnik pojawił się w rozszerzeniach. Na schemacie pojawiła się temperatura i możliwość wyboru jej. Niestety jak wchodzę w kafelki z pokojami to na kafelku salon nie wyświetla temperatury ani wilgotności. Pytanie co jest nie tak ?
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Nic, dodanie tego czujnika wg instrukcji powoduje usunięcie go z Pokoi, tym samym widoczny jest w Rozszerzeniach. Jednym słowem albo rybki albo akwarium
![]() |
|||
|
||||
PLUS-MAD
![]() |
Dzięki leON22. Teraz mnie olśniło, że to by nie miało większego sensu. U mnie CO2 napędza salon,kuchnię, wc, wiatrołap i przypisanie temp. na schemacie dało by tylko połowiczną informację.
|
|||