Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Po aktualizacji niedziala poprawnie tryb podtrzymania Subskrybuj | ||||
|
||||
ledsezelim
![]() |
Hej
Prosze o pomoc Aktualizacja kotla Ogniwo Eko Plus + 25kw przed dzien do tylu 2022 - 04 - 08 - 13:16 1.1.35.27 uradzenie dostepne: https://esterownik.pl/device/23149 Od tej pory w podtrzymaniu (przerwa 20min) po zadanym czasie niepodaje paliwa jak w ustawieniu i niedmucha. Dzis czyszcenie zaworu 4D, wymiana zaworu wody z kotla i zauwazylem to dopiero.
Na wykresach widoczne ze po 20min w podtrzymaniu niewzrasta temp. spalin. |
|||
|
||||
xBodzio83
![]() |
Witam miałem to samo na 1.1.35.27 dzwoniłem i musiałem wejść na stronę lokalna sterownika
wpisując adres IP w przeglądarce i na aktualizuj sterownik teraz mam 1.1.35.30 i już mi działa teraz normalnie |
|||
|
||||
ledsezelim
![]() |
dzieki wielkie
zrobie jak wroce z delegacji w piatek do tej pory wlaczylem z grupowego na ecoal - w podtrzymaniu max do 15min i pozniej z powodu dzilania tego algorytmu powoli sie rozpala, takze w palniku zawsze nieschodzi za duzo... pozdrawiam z Czech |
|||