Forum eCoal.pl v3.5 Sklep PGG i dostępność opału Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona36 / 54Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
leON22
|
Dali dodatek węglowy, to zobaczcie teraz jakie od dziś są ceny węgla na PGG, 300+
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
groch Myslowice luzem podrozał o 40 procent
|
|||
|
||||
martarno
|
Witam Szanowne Grono
Mam pytanie, jak wygląda sprawa palenia skruszonym orzechem w piecach z podajnikiem - uda się? Mam potwierdzone, ale jeszcze nie opłacone zamówienie na PGG i nie wiem czy brać? Z góry dzięki za jakieś informacje, pozdrawiam Marcin |
|||
|
||||
DKo70
|
Nie wiem jakie uziarnienie ma ten skruszony orzech ale, tak jak wspominałem w innym temacie, w jednym z sezonów paliłem groszkiem do 60 mm i wszystko ładnie przemielił OEP10.
|
|||
|
||||
wlasti
|
dziś w 3 minuty na pgg nie było ekogroszku... 3 minuty - 2 razy niby dodałem do koszyka... ehhh... |
|||
|
||||
adkwapniewski
|
To są jakieś jaja ... światłowód, różne przeglądarki, włączone śledzenie, wyłączone śledzenie - nie mogę odświeżyć strony od paru sesji (albo timeout, albo czerwona plansza ) - dopiero po 17:30 mnie wpuszcza.
@wlasti - jakiego masz dostawcę netu i jakie dns`y ? |
|||
|
||||
leON22
|
wlasti napisał » 2022-08-23 16:09 dziś w 3 minuty na pgg nie było ekogroszku... 3 minuty - 2 razy niby dodałem do koszyka... ehhh... Dokładnie 3min i tylko to Takiej lipy to jeszcze na PGG nie widziałem dodane 2022-08-23 18:07PS. Dziś mi się poszczęściło , w końcu wysłali do mnie ostatnią tonę z rocznego limitu 5t ( zamówiona 2 sierpnia ) , tak że mogę spać spokojnie , pozdrawiam i powodzenia w polowaniu życzę dodane 2022-08-23 18:11 |
|||
|
||||
oxalis3
|
Jak to jest z tym limitem, obowiązuje na zakupy od początku roku czy od momentu jego wprowadzenia?
|
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
oxalis3
|
I dziękuję bardzo. Dzisiaj doszły 2 tony Karlika, może coś się uda jeszcze do limitu dokupić.
|
|||
|
||||
wlasti
|
adkwapniewski napisał » 2022-08-23 17:06 To są jakieś jaja ... światłowód, różne przeglądarki, włączone śledzenie, wyłączone śledzenie - nie mogę odświeżyć strony od paru sesji (albo timeout, albo czerwona plansza ) - dopiero po 17:30 mnie wpuszcza. @wlasti - jakiego masz dostawcę netu i jakie dns`y ? lokalny światłowód 40Mb - dns od googgla |
|||
|
||||
leON22
|
Panowie, prędkość łącza nie ma znaczenia, zamawiałem na dwa laptopy jeden podłączony po wifi do światłowodu 5G, drugi LTE z Plusa przez Hotspot z fona i na tym drugim częściej udało mi się połączyć ze sklepem PGG.
|
|||
|
||||
adkwapniewski
|
@wlasti - lokalny to może mają coś wspólnego z 3s.pl ?
@leON22 - pytałem o dostawcę i dns`y bo ostatnia sesja to masakryczne straty pakietów 60-80% Zapewne złapałem bana tylko za co ... jak nawet nie próbuje "automatyzacji" tylko grzecznie przez przeglądarkę jak wszyscy ... Potrzebuje 2t workowanego grochu dla teściowej - z drugiej strony jak się nie uda to zamarznie ... tak wiem - przecież to lepiej |
|||
|
||||
konto usunięte
|
wlasti napisał » 2022-08-24 15:02 lokalny światłowód 40Mb - dns od googgla Mam podobny tylko jakieś 10 razy szybszy tylko po wifi jak się wepnę gigabitem w złącze laptoka to inna bajka Jakieś fochy mam z tego powodu? |
|||
|
||||
wlasti
|
chyba nasze prędkości nie są jakoś ważne jeśli U NICH loguje się 1oo 000 użytkowników to tam jest problem z wydajnością |
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
konto usunięte
|
Dziś na festynie mnie kumpel nagadywał "jak się wkurwi... to kupię pompę ciepła" Mówię że chłopie czas na pompę był 3 miesiące temu, on na to że on kupuje takie ilości towaru z hurtowni że dla niego będzie. Mówię gdybym chciał Aristona to proponowali mi w przyszłym roku w maju, Ale nie dla niego będzie i Panasonic T cap 16kW mówię dawaj wezmę za 53000zł, ale na poniedziałek. I zamilkł. |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona36 / 54Następna stronaOstatnia strona | ||||