Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eSterownik.pl Pompy nie reagują na temperatury zadane w pokoju. Subskrybuj | ||||
|
||||
viper_miszcz
![]() |
Dzień dobry, od aktualizacji sterownika nie włączają mi się pompy pomimo za niskich temperatur w pokojach. Nawet ręczne ustawienie wyższej temp. na 1h nie włącza pompy. Czy możliwe że przestawiło się coś w ustawieniach? Przejrzałem wszystko i nic nie widzę dziwnego. Nie mam już pomysłu :/
|
|||
|
||||
rynio
![]() |
Cześć, przestaw tryb pracy kotła z auto-lato na zima!
|
|||
|
||||
viper_miszcz
![]() |
Aaa ok, teraz widzę, ale czemu przy auto-lato mam lato jak temperatura na zewnątrz jest na zimę? Gdzie się wybiera czujnik temperatury zewnętrzny radiowy? 🤔
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
viper_miszcz napisał » 2021-12-01 11:20 Aaa ok, teraz widzę, ale czemu przy auto-lato mam lato jak temperatura na zewnątrz jest na zimę? Gdzie się wybiera czujnik temperatury zewnętrzny radiowy? 🤔 Zaktualizowałeś soft w sterowniku. Teraz czujniki radiowe przypisywane do temperatury zewnętrznej oraz te do obsługi obiegów CO parujemy w menu Pokoje -> Rozszerzenia Jeżeli czujniki wczesniej były sparowane w pokojach należy je usunąć. |
|||
|
||||
viper_miszcz
![]() |
Czyli nie da się tego zrobić z poziomu aplikacji?
|
|||