Forum eCoal.pl v3.5 Nowy wykres parametrów Obwodów CO ? Subskrybuj | ||||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
ramzes28
|
Też mam nadzieję że to jakaś Awaria
|
|||
|
||||
krzych_boch-og20
|
U mnie podobnie. Bez sensu to teraz wygląda a już nie wspomnę o odczycie.
Dobrze że chociaz w aplikacji własnych wykresów nie pozmieniało. |
|||
|
||||
leON22
|
Można się przyzwyczaić Jak widać temp. z prawej strony wykresu , to temp. spalin Może lepiej jakby Panowie Programiści z ES dodali z prawej strony wykresu statystyk , wykres temp.zew. to miałoby większy sens Jak ja to widzę, mój prototyp - proszę bardzo
PS. Wiem, że narysować łatwo , gorzej to zrealizować i wprowadzić, ale pewnie większość palaczy byłaby z takiego rozwiązania mega zadowolona |
|||
|
||||
stefan1k
|
Też się zdziwiłem jak wykres nagle stał się nieczytelny. Gratuluję pomysłu żeby na jednym wykresie były dwie osie temperatur. Jeżeli tak mają postępować zmiany to ja proszę o wybór (mogło by być ustawienie parametrów wykresu) i chciałbym wybrać bardziej czytelny wykres. W tej chwili wykres temperatury spalin psuje wszystko. |
|||
|
||||
Chudinii97
|
dajcie te wykresy po staremu bo teraz to jest jakieś nieporozumienie
|
|||
|
||||
Marcin78
|
Witam! Z racji takiej że zakupiłem nowy sterownik Bruli 3,5 i po założeniu konta na platformie esterowniki nie mogę zmienić nazwy z Bruli na np MarcinW. w danych podstawowych. Proszę o poradę pozdrawiam
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Wykresy zostały przywrócone do pierwotnej wersji.
dodane 2021-11-20 14:51 Marcin78 napisał » 2021-11-20 11:25 Witam! Z racji takiej że zakupiłem nowy sterownik Bruli 3,5 i po założeniu konta na platformie esterowniki nie mogę zmienić nazwy z Bruli na np MarcinW. w danych podstawowych. Proszę o poradę pozdrawiam Nazwę sterownika zmienia się po przejściu do urządzenia ( na stronie z schematem) w prawym górnym rogu klikamy na nazwę - pokazuje się okno do zmiany. Należy pamiętać, że zmiana na liście urządzeń może chwile potrwać - serwery muszą zsynchronizować dane. |
|||