Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Nowy wykres parametrów Obwodów CO ? Subskrybuj | ||||
|
||||
leON22
![]() |
||||
|
||||
ramzes28
![]() |
Też mam nadzieję że to jakaś Awaria
![]() |
|||
|
||||
krzych_boch-og20
![]() |
U mnie podobnie. Bez sensu to teraz wygląda a już nie wspomnę o odczycie.
![]() Dobrze że chociaz w aplikacji własnych wykresów nie pozmieniało. |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Można się przyzwyczaić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Wiem, że narysować łatwo , gorzej to zrealizować i wprowadzić, ale pewnie większość palaczy byłaby z takiego rozwiązania mega zadowolona ![]() |
|||
|
||||
stefan1k
![]() |
Też się zdziwiłem jak wykres nagle stał się nieczytelny. Gratuluję pomysłu żeby na jednym wykresie były dwie osie temperatur. Jeżeli tak mają postępować zmiany to ja proszę o wybór (mogło by być ustawienie parametrów wykresu) i chciałbym wybrać bardziej czytelny wykres. W tej chwili wykres temperatury spalin psuje wszystko. ![]() |
|||
|
||||
Chudinii97
![]() |
dajcie te wykresy po staremu bo teraz to jest jakieś nieporozumienie
|
|||
|
||||
Marcin78
![]() |
Witam! Z racji takiej że zakupiłem nowy sterownik Bruli 3,5 i po założeniu konta na platformie esterowniki nie mogę zmienić nazwy z Bruli na np MarcinW. w danych podstawowych. Proszę o poradę pozdrawiam
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Wykresy zostały przywrócone do pierwotnej wersji.
dodane 2021-11-20 14:51 Marcin78 napisał » 2021-11-20 11:25 Witam! Z racji takiej że zakupiłem nowy sterownik Bruli 3,5 i po założeniu konta na platformie esterowniki nie mogę zmienić nazwy z Bruli na np MarcinW. w danych podstawowych. Proszę o poradę pozdrawiam Nazwę sterownika zmienia się po przejściu do urządzenia ( na stronie z schematem) w prawym górnym rogu klikamy na nazwę - pokazuje się okno do zmiany. Należy pamiętać, że zmiana na liście urządzeń może chwile potrwać - serwery muszą zsynchronizować dane. |
|||