Forum  eCoal.pl v3.5  Nowy wykres parametrów Obwodów CO ? Subskrybuj
2021-11-20 06:36
  leON22 Posts: 5379 Ostrzeżenie: 3
Witam , czy tak to ma teraz wyglądać , czy coś się pokiełbasiło , bo jakoś ciężko się w tym połapać   Zakres temperatur rozbity na dwie strony 
2021-11-20 07:19
  ramzes28 Posts: 51 Ostrzeżenie: 0
Też mam nadzieję że to jakaś Awaria 
2021-11-20 07:43
  krzych_boch-og20 Posts: 134 Ostrzeżenie: 0
U mnie podobnie. Bez sensu to teraz wygląda a już nie wspomnę o odczycie.
Dobrze że chociaz w aplikacji własnych wykresów nie pozmieniało.
2021-11-20 08:01
  leON22 Posts: 5379 Ostrzeżenie: 3
Można się przyzwyczaić  Jak widać temp. z prawej strony wykresu , to temp. spalin  Może lepiej jakby Panowie Programiści z ES dodali z prawej strony wykresu statystyk , wykres temp.zew. to miałoby większy sens Jak ja to widzę, mój prototyp - proszę bardzo


PS. Wiem, że narysować łatwo , gorzej to zrealizować i wprowadzić, ale pewnie większość palaczy byłaby z takiego rozwiązania mega zadowolona 
2021-11-20 09:50
  stefan1k Posts: 24 Ostrzeżenie: 0

Też się zdziwiłem jak wykres nagle stał się nieczytelny. Gratuluję pomysłu żeby na jednym wykresie były dwie osie temperatur. Jeżeli tak mają postępować zmiany to ja proszę o wybór (mogło by być ustawienie parametrów wykresu) i chciałbym wybrać bardziej czytelny wykres. W tej chwili wykres temperatury spalin psuje wszystko.
2021-11-20 10:40
  Chudinii97 Posts: 8 Ostrzeżenie: 0
dajcie te wykresy po staremu bo teraz to jest jakieś nieporozumienie 
2021-11-20 11:25
  Marcin78 Posts: 5 Ostrzeżenie: 0
Witam! Z racji takiej że zakupiłem nowy sterownik Bruli 3,5  i po założeniu konta na platformie esterowniki nie mogę zmienić nazwy z Bruli na  np MarcinW. w danych podstawowych. Proszę o poradę pozdrawiam
2021-11-20 14:51
  PrzemekP Posts: 1367 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Wykresy zostały przywrócone do pierwotnej wersji.
dodane 2021-11-20 14:51
Marcin78 napisał » 2021-11-20 11:25
Witam! Z racji takiej że zakupiłem nowy sterownik Bruli 3,5  i po założeniu konta na platformie esterowniki nie mogę zmienić nazwy z Bruli na  np MarcinW. w danych podstawowych. Proszę o poradę pozdrawiam

Nazwę sterownika zmienia się po przejściu do urządzenia ( na stronie z schematem) w prawym górnym rogu klikamy na nazwę - pokazuje się okno do zmiany. 
Należy pamiętać, że zmiana na liście urządzeń może chwile potrwać - serwery muszą zsynchronizować dane.
Users on-line: hertka, mirekcieply, Yapp