| Forum bruli.pl v3.5 / v4.0 Problem statystyk spalania Subskrybuj | ||||
|  | ||||
| Wiciu9   | 
                                     Po aktualizacji sterownika pojawiają się samoistne  zakupy paliwa 23.10  i 13.11 ?
                                 | |||
|  | ||||
| PrzemekP   | Wiciu9 napisał » 2021-11-18 10:40  Po aktualizacji sterownika pojawiają się samoistne  zakupy paliwa 23.10  i 13.11 ? Nic się samoistnie nie pojawia - o jakim sterowniku piszesz ? Jedyny którego jesteś właścicielem jest offline więc ciężko cokolwiek na nim sprawdzić. | |||
|  | ||||
| Wiciu9   | 
                                     Zakupy zniknęły , ale data następnego zasypu to kwiecień 2022 rok .
                                 | |||
|  | ||||
| PrzemekP   | Wiciu9 napisał » 2021-11-18 13:30  Zakupy zniknęły , ale data następnego zasypu to kwiecień 2022 rok . Data następnego zasypu zmienia się dynamicznie z każdą minutą pracy podajnika. | |||
|  | ||||
| Wiciu9   | 
                                     Ok. będę czekał 
                                 | |||
|  | ||||
| Maik78   | 
                                     Witam. Nie wiem dlaczego nie rysują mi się wykresy. Może jakaś podpowiedź. Dziekuje
                                 | |||
|  | ||||
| PrzemekP   | Maik78 napisał » 2021-11-29 10:21  Witam. Nie wiem dlaczego nie rysują mi się wykresy. Może jakaś podpowiedź. Dziekuje Przenieś urządzenie na nową usługę. Więcej info znajdziesz na forum. Nie musisz aktualizować sterownika - wystarczy kliknąć ikonę migracja na liście urządzeń | |||
|  | ||||
| DRochowiak   | ||||
|  | ||||
| leON22   | ||||
|  | ||||
| DRochowiak   | ||||