Forum eCoal.pl v3.5 Problem z aktualizacją sterownika, brak możliwości dodania pokoi Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
adzik
|
raen napisał » 2021-11-08 00:17 Zgadza się, ja u siebie uruchomiłem aktualizacje z poziomu strony www, po podłączeniu pieca do sieci zobacz jaki adres mu przydzielono, tam się zaloguj i kliknij na dole strony przycisk aktualizacji. Dzięki poszło. Po IP na sterownik trzeba wejść (tak może jaśniej dla kogoś) i aktualizacja poszła bez problemów. Dziwne, że z poziomu stronki po wejściu na moje urządzenie nie było ikonki aktualizacji. P.S. @leON22 daruj sobie nabijanie postów. |
|||
|
||||
leON22
|
@adzik daruj sobie zbędne uwagi na mój temat sam mam tą wersję i wtedy nie wiedziałem że jest nowsza
|
|||
|
||||
adzik
|
leON22 napisał » 2021-11-08 11:09 @adzik daruj sobie zbędne uwagi na mój temat sam mam tą wersję i wtedy nie wiedziałem że jest nowsza Przepraszam ale to Ty zaczołeś. Nie wiem czy nie zrozumiałeś pytania czy jak? Z takim stażem na forum - nie wypada. W każdym bądź razie udało się zaktualizować do najnowszej wersji natomiast dziwi mnie, że nie wyskoczyła aktualizacja automatyczna. Pzdr @leON22 |
|||
|
||||
leON22
|
Nie gniewam się i zrozumiałem treść pytania , tylko Ty nie napisałeś o którą wersję oprogramowania Ci chodzi ? Napisałeś najnowszą dla mnie najnowszą była ta którą oboje posiadaliśmy , również nie miałem widocznej ikonki aktualizacji na platformie Dlaczego , to raczej pytanie do ES
PS. Właśnie przed chwilą zaktualizowałem swój sterownik do najnowszej wersji 1.1.35.0 ale również po adresie IP wpisanym w przeglądarkę I już mi się nie podoba dolny pasek na którym jest nadziabdziane kolorowych kropek ( grzanie / podtrzymanie ) przecież to wszystko jest w zdarzeniach |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||