Forum  bruli.pl v3.5  Firmware 1.1.34.33 Subskrybuj
2021-10-23 22:10
  Wiciu9 Posts: 58 Ostrzeżenie: 0
Po aktualizacji zniknęła mi możliwość przypisania czujnika BT2 do obwodu CO2 .Do momentu aktualizacji wszystko funkcjonowało Ok.
2021-10-24 09:48
  radek-ka Posts: 135 Ostrzeżenie: 0
* Dodano możliwość parowania czujników radiowych z poziomu panela LCD (czujnik zewnętrzny oraz czujniki pokojowe dla obwodów CO1-CO6)
    Jeśli wcześniej czujnik był sparowany do pokoju a pokój przypisany do obwodu COx jako czujnik pokojowy należy
    w pierwszej kolejności usunąć pokój a dopiero później sparować czujnik ponownie przez panel LCD lub stronę eSterownik: Pokoje-Rozszerzenia
2021-10-24 10:05
  pawlop Posts: 12 Ostrzeżenie: 0
Też mam ten problem ale gdy chcę zrobić to opisałeś wyżej mam komunikat że mam przytrzymać przycisk na urządzeniu, ale czujniki nie posiadają żadnych przycisków.
2021-10-24 10:44
  Grzes484 Posts: 12 Ostrzeżenie: 0
Z kad można pobrać aktualizacje. 
2021-10-24 11:01
  radek-ka Posts: 135 Ostrzeżenie: 0
pawlop napisał » 2021-10-24 10:05
Też mam ten problem ale gdy chcę zrobić to opisałeś wyżej mam komunikat że mam przytrzymać przycisk na urządzeniu, ale czujniki nie posiadają żadnych przycisków.

Jakie masz czujniki? 
Tu masz instrukcje do bt4b i w kroku trzecim jest pokazane gdzie jest przycisk
2021-10-24 11:42
  Wiciu9 Posts: 58 Ostrzeżenie: 0
W  BT2 nie przycisku .
2021-10-24 12:09
  pawlop Posts: 12 Ostrzeżenie: 0
Zrobione i jak rozumiem nie ma możliwości żeby na schemacie pokazywało temperatury?
2021-10-24 12:43
  radek-ka Posts: 135 Ostrzeżenie: 0
Wiciu9 napisał » 2021-10-24 11:42
W  BT2 nie przycisku .

Z tyłu pod gumowym pokrowcem jest przycisk 
pawlop napisał » 2021-10-24 12:09
Zrobione i jak rozumiem nie ma możliwości żeby na schemacie pokazywało temperatury?

U mnie są, chyba źle to zrobiłeś, masz usunąć pokoje i dodać czujniki w panelu LCD na kotle
2021-10-24 13:18
  pawlop Posts: 12 Ostrzeżenie: 0
Teraz jest ale nie ma go w pokoju jest tylko w rozszerzeniach.
2021-10-24 14:26
  radek-ka Posts: 135 Ostrzeżenie: 0
Niestety zmiana na gorsze, ale tak ma być, jeżeli ma sterować obiegiem CO i wyświetlać się na schemacie/panelu LCD.
Users on-line: aczamuni, Cycu8812, Jaca, jkwiecien74, maciekvoldo, ogniwotomekwms, tomek860121