Forum bruli.pl v3.5 Firmware 1.1.34.33 Subskrybuj | ||||
|
||||
Wiciu9
|
Po aktualizacji zniknęła mi możliwość przypisania czujnika BT2 do obwodu CO2 .Do momentu aktualizacji wszystko funkcjonowało Ok.
|
|||
|
||||
radek-ka
|
* Dodano możliwość parowania czujników radiowych z poziomu panela LCD (czujnik zewnętrzny oraz czujniki pokojowe dla obwodów CO1-CO6)
Jeśli wcześniej czujnik był sparowany do pokoju a pokój przypisany do obwodu COx jako czujnik pokojowy należy w pierwszej kolejności usunąć pokój a dopiero później sparować czujnik ponownie przez panel LCD lub stronę eSterownik: Pokoje-Rozszerzenia |
|||
|
||||
pawlop
|
Też mam ten problem ale gdy chcę zrobić to opisałeś wyżej mam komunikat że mam przytrzymać przycisk na urządzeniu, ale czujniki nie posiadają żadnych przycisków.
|
|||
|
||||
Grzes484
|
Z kad można pobrać aktualizacje.
|
|||
|
||||
radek-ka
|
||||
|
||||
Wiciu9
|
W BT2 nie przycisku .
|
|||
|
||||
pawlop
|
Zrobione i jak rozumiem nie ma możliwości żeby na schemacie pokazywało temperatury?
|
|||
|
||||
radek-ka
|
Wiciu9 napisał » 2021-10-24 11:42 W BT2 nie przycisku . Z tyłu pod gumowym pokrowcem jest przycisk pawlop napisał » 2021-10-24 12:09 Zrobione i jak rozumiem nie ma możliwości żeby na schemacie pokazywało temperatury? U mnie są, chyba źle to zrobiłeś, masz usunąć pokoje i dodać czujniki w panelu LCD na kotle |
|||
|
||||
pawlop
|
Teraz jest ale nie ma go w pokoju jest tylko w rozszerzeniach.
|
|||
|
||||
radek-ka
|
Niestety zmiana na gorsze, ale tak ma być, jeżeli ma sterować obiegiem CO i wyświetlać się na schemacie/panelu LCD.
|
|||