| Forum Pello v3.5 / v4.0 Aktualizacja 1.1.24.38 Subskrybuj | ||||
|  | ||||
| Michal86   | 
                                     Co się zmieniło jeżeli chodzi o proces spalania po tej aktualizacji? Napewno inaczej chodzi podajnik i wentylator. Czy mógłbym prosić ES o szczegóły? | |||
|  | ||||
| greg_13   | 
                                     Przyłączam się do pytania. Jakie zmiany wnosi nowa aktualizacja? | |||
|  | ||||
| owkol   | 
                                     czy zniknęła opcja dodawania swoich wykresów przez www??? | |||
|  | ||||
| PrzemekP   | owkol napisał » 2021-11-18 11:33  czy zniknęła opcja dodawania swoich wykresów przez www??? Twoje urządzenie jest na nowej usłudze. Aktualnie nie ma tam tworzenia swoich wykresów - ale zostanie dodana. | |||
|  | ||||
| owkol   | PrzemekP napisał » 2021-11-18 12:25  Twoje urządzenie jest na nowej usłudze. Aktualnie nie ma tam tworzenia swoich wykresów - ale zostanie dodana. no i konkretnie, dzieki. | |||
|  | ||||
| konto usunięte   | Dzień dobry. Mam problem z zalogowaniem się na konto pello mobile. Ktoś coś może wie więcej jak to ogarnąć żeby apka działała, ściągnąłem esterownik pl ale też nic nie mogę wykonać. pomocy | |||