Forum  eCoal.pl v3.5  Wykres Subskrybuj
2021-10-08 08:26
  Marman Posts: 45 Ostrzeżenie: 0
Witam od wczoraj od około 16 nie tworzy mi wykresów. Wszystko inne działa, statystyki, wszystko czy ktoś wie co to może być?
2021-10-08 10:44
  faron4 Posts: 21 Ostrzeżenie: 0
Mam to samo. Nie mam wykresów dokładnieodo północy. Chyba awaria na serwerze. Jak połączę się bezpośredino ze stroną sterownika to wykresy są dostępne
2021-10-08 12:20
  Marman Posts: 45 Ostrzeżenie: 0
a jak połaczyc się bezpośrednio ze stroną sterownika?

dodane 2021-10-08 12:20ja jak wchodze na swoje urzadzenie na portalu esterownik nie widze wykresow ani w aplikacji na telefonie.
2021-10-08 12:48
  faron4 Posts: 21 Ostrzeżenie: 0
sterownik dostał adres IP w twojej sieci domowej 
Wpisujesz ten adres w przeglądarkę

2021-10-08 18:40
  Marman Posts: 45 Ostrzeżenie: 0
Nie działa. Nie można odnaleźć strony komunikat. A wykresów dalej nie kreśli.. 
2021-10-08 18:46
  MateoKoc Posts: 200 Ostrzeżenie: 0
Idź do kotłowni i na panelu przejdź do ekranu sieci. Spisz sobie adres IP jaki masz w sieci wewnętrznej.
Wpisz na komputerze.
login: root
hasło: root
2021-10-08 19:39
  faron4 Posts: 21 Ostrzeżenie: 0
Odpowiedź ES
Witam
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu szybszego pobierania danych z urządzeń, na chwilę obecną dane mogą być zgrywane z kilkudniowym opóźnieniem.
W tym miesiącu problem powinien zostać rozwiązany.
Pozdrawiam
Dawid

dodane 2021-10-08 19:39@Marman aby mieć łączność musisz być podłączony do sieci domowej. Nie zadziała jeśli jesteś na przykład podłączony do sieci komórkowej. 
2021-10-08 21:12
  wiktoriano Posts: 277 Ostrzeżenie: 0
Te problemy są co roku od dobrych 5 lat. Radzę się przyzwyczaić.
2021-10-09 10:31
  Marman Posts: 45 Ostrzeżenie: 0
Ciekawe że inni użytkownicy na których urządzenia wchodzę, mają wykresy..myślę że to coś nie tak z moim sterownikiem. Zalogować się też nie mogę na niego wpisując adres IP nawet jak jestem w sieci domowej komputerem. Dziwi mnie tylko ze dotychczas wszystko działało dobrze.
dodane 2021-10-09 10:31Statystyki też się zatrzymały 7.10 około 16 tak jak rysowanie wykresów. Zastanawiam się czy niebeylaczyc sterownika i zalaczyc spowrotem, jak myślicie?
2021-10-09 11:14
  EYE1961 Posts: 28 Ostrzeżenie: 0
DWUDZIESTY STOPIEŃ ZASILANIA  -  wracamy do tych "dobrych czasów" .  Kolejki , kartki , papier toaletowy zawieszony na szyi , wyłączanie elektryczności , benzyna na kartki . Młodzi dalej nie chodźcie na wybory !
2021-10-09 14:54
  Marman Posts: 45 Ostrzeżenie: 0
Nie wiem o co ci chodzi człowieku.  Nie wiesz, lub nie chcesz odpowiadać to poprostu tego nie rób. Pozdrawiam. 
2021-10-09 15:56
  EYE1961 Posts: 28 Ostrzeżenie: 0
Nie denerwuj się człowieku , wiesz coś na temat przesilenia  serwera , zapchanych łączach itp ? Slyszałeś w ogóle o DWUDZIESTYM STOPNIU ZASILANIA  , jeżeli tak to powinieneś wiedzieć o co mi chodzi. 
2021-10-09 17:46
  gstrzelec Posts: 12 Ostrzeżenie: 0
no, u mnie też statystyki padły (po podłączeniu się bezpośrednio do sterownika wykresy są) ... serwer czyli, czekamy
Users on-line: 20_eko_plus_m_ab, ABlaszka, becks23man, Chrysiu, idemnato, Irek7703, iro1973, janina_m2015, jareckicbr, Kiler5, marcinbb, Matek, stefan77, telewidz, wienchol