Forum eCoal.pl v3.5 Problem z połączeniem z platformą eSterownik Subskrybuj | ||||
|
||||
senderow
|
Dzisiaj rozłączyło mój piec z esterownik.pl. Nie chce się ponownie podłączyć. Czy ktoś też ma podobny problem ? Czy jest jakiś problem z serwerami ?
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
Mam to samo raz się mogę połączyć raz nie pewnie się serwerownia jakaś spaliła
|
|||
|
||||
MateoKoc
|
U mnie podobnie.
Pieców przybywa, a widocznie infrastruktura, na której stoi portal jest niewystarczająca. Latem było ok, bo wiele kotłów było wyłączonych. Teraz mamy połowę września. Palacze włączają swoje maszyny. Do tego pojawili się nowi użytkownicy. |
|||
|
||||
sq9tbu
|
My się tutaj zastanawiamy a administratorzy śpią zamiast oficjalny komunikat walnąć na głównej stronie że jest problem
|
|||
|
||||
MateoKoc
|
Tyle dobrze, że wykresy możemy śledzić w sieci lokalnej, logując się bezpośrednio do sterownika.
|
|||
|
||||
peter14ekoplus
|
Witam, mam to samo co koledzy powyżej. Apka jakoś działa ( wykresy i zdarzenia zatrzymały się ok .08.30 )
|
|||
|
||||
ALFRED57
|
U mnie to samo.
|
|||
|
||||
leON22
|
Dajcie spokój , u wszystkich padło Ciekawe co tym razem , który serwer , pewnie brak półprzewodników , modułów pewny Pracuję w branży moto - produkcja już drugi piątek z kolei mam wolny ( oczywiście do odróbki jak wszystko ruszy ) , taki skutek uboczny pandemii i produkcji elektroniki na wschodzie
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
A my Cemi zaoraliśmy w osiemdziesiątych latach
|
|||
|
||||
leON22
|
No i po problemie
|
|||
|
||||
DamianOwczarek-zablokowany
|
Znowu się coś spaliło?
Kurwa ten serwer to chodzi jak ruska drezyna, metr w przód, 2m w tył, |
|||
|
||||
MateoKoc
|
DamianOwczarek napisał » 2021-09-17 22:50 Znowu się coś spaliło? Kurwa ten serwer to chodzi jak ruska drezyna, metr w przód, 2m w tył, Dobrze, że aplikacja na smartfonie działa. Co prawda tylko w sieci lokalnej, ale to i tak dobrze. |
|||
|
||||
sq9tbu
|
Wstaje do roboty Odpalam apkę i widzę dużą czerwoną Kropę. Musimy czekać aż administratorzy wstaną Może jakiś komunikat stworzą że np. tydzień nie będzie Łączności. U mnie aplikacja na iPhone’a nie działa, nie ma trybu lokalnego.
|
|||
|
||||
peter14ekoplus
|
U mnie to samo
|
|||
|
||||
artcom
|
ufff, myślałem, że coś u mnie ze sterownikiem się dzieje
|
|||
|
||||
Strzelec
|
Platforma nie działa dl v3.5
|
|||
|
||||
KKIMCZ
|
Może jakaś aktualizacja się szykuje i w końcu wszystko zacznie działać tak jak powinno.
|
|||