Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum bruli.pl v3.5 Błąd podczas dodawania czujników Subskrybuj | ||||
|
||||
Jacyk12345
![]() |
Witam. Mam podłączyłem moduł radiowy i kupilem czujniki tem. Zew i wewnętrzny, postępuje zgodnie z instrukcja i nie mogę dodać czujników. Miał ktoś taki problem lub zna jakiś alternatywy sposób niż ten podany w instrukcji?
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Dodajesz przez pokoje, czy rozszerzenia?
|
|||
|
||||
Jacyk12345
![]() |
I tak i tak. Dziś dzwoniłem do firmy i uzyskałem odpowiedź że bruli nie obsługuje tych czujników i będzie to poprawione przy najbliższej aktualizacji.
|
|||
|
||||
jdabrowski85
![]() |
Ja błędu nie mam, ale mój czujnik temperatury i wilgotności bezprzewodowy po migracji na nowy serwer został "uceglony". Żeby sterownik był sterowany według tego czujnika usunąłem czujnik i pokój, a następnie dodałem czujnik w rozszerzeniach. No i teraz w tych rozszerzeniach mogę sobie sprawdzić tylko temperaturę. Wilgotności nie pokazuje. Dodałem pokój chcąc mieć wskazania z tego czujnika, ale jak chce przypisać ten czujnik do tego pokoju, to pokazuje mi, że czujnik jest już dodany.
|
|||