Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Ocena popiołu. Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona5 / 5Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Marman
![]() |
Tak kolego ale to już wogole dla mnie ciężka sprawa
![]() ![]() dodane 2021-09-28 21:26Bo przy tych temperaturach rzędu w nocy 7- 10 stopni temp zadana miałem 40 a grzejniki zaledwie letnie takie e mam termostaty więc może być to ich wina. Ze temp w pokoju była wysoka i one blokowały jakby to ciepło, muszę poobserwować jak temperatury spadną ![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Wg mnie wystarczy 65st, ale 60st w grzejniki to jakiś kosmos, nie wiem czy ktoś tak teraz grzeje ? Przysłowiowe " dwa grzybki w barszczu" to za dużo, albo puszczasz w obieg 50- 55st i regulujesz termostatami albo odkręcasz termostaty na max i regulujesz zaworem 4D
![]() |
|||
|
||||
Marman
![]() |
No wiesz mam pierwszy sezon a mrozów jeszcze nie było.. kiedyś w starym piecu jak było zimno na dworze na piecu trzeba było mieć kolo 65stopni wtedy w domu było ciepło i przytulnie. Tzn 25 stopni.
dodane 2021-10-21 21:11Witam mam prośbę do doświadczonych kolegów ![]() dodane 2021-10-23 03:12Mógłby ktoś coś o tym powiedzieć? martwi mnie ta temp podajnika. |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona5 / 5Następna stronaOstatnia strona | ||||